Gisteren was het tijd voor de competitiestart in eigen huis van onze nieuwste Ravelse sportvereniging, TTV Poppel.

De tafeltennisvereniging startte vorige week in de competitie met een herenkwartet en won verrassend genoeg al direct haar eerste wedstrijd in Lille C met 07 tegen 09.

ttvpoppel1

 

Na de plichtplegingen tegenover de sponsors en de verplichte clubfoto gingen ze de strijd aan met een team van de tafeltennisvereniging AFP Antwerpen.

 

TTV Poppel – AFP Antwerpen I

Gisteren kwam er een sterke tegenstander naar Poppel afgezakt om de eerste thuiswedstrijd te betwisten. Tijd dus voor Rawepo om eens een kritisch kijkje te komen nemen, we zetten onze camera klaar om deze historische wedstrijd op digitale pellicule vast te leggen voor het nageslacht.

De wedstrijden worden gespeeld met vier spelers die in een vooraf bepaald rotatiesysteem tegen elkaar spelen. Zo speelt iedereen wel eens tegen elkaar en wordt er op het eind een resultaat opgemaakt.

Tijdens de rustpauze waren alle opties nog open met een 2-2 stand. De spelers van Poppel hebben nog geen duidelijke rangschikking zodat het dikwijls moeilijk is om de tegenstanders in te schatten.

Na de rust was de jonge club niet opgewassen tegen de meer ervaren spelers uit Antwerpen en moesten ze de duimen leggen. De eindstand werd 06-10. 

Niet getreurd, volgende week is er alweer een nieuwe wedstrijd. Dan trekt de club van Poppel naar de grote koekenstad waar ze de handschoen opnemen tegen Ekerse E.

 

TTV Poppel2

Leden blijven welkom

Aardig detail was het feit dat terwijl de competitiespelers hun wedstrijden afwerkten, enkele nieuwe leden kwamen aankloppen om een balletje te slaan. Zo waren er maar net genoeg tafels voorhanden om iedereen bezig te houden.

 De gemeente zal binnenkort wel de vraag krijgen om enkele extra tafels neer te zetten in de sporthal van Poppel want #sporters beleven meer, ook in Ravels

Nieuwe leden of mensen die geïnteresseerd zijn kunnen altijd een kijkje komen nemen in Sporthal de Vond in Poppel, adres Vond 3 – 2382 Poppel. 

 

Voor meer informatie kan u terecht bij de volgende bestuursleden:

Luc Timmermans - tel: 0476249040

Jan Van Gompel - tel: 0484434134 

http://www.ttvpoppel.be/

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren