Elfje Willemsen kiest voor dezelfde outfit als Mathilde
Deze konden we toch niet voorbij laten gaan.
Vanmorgen was een stralende Elfje Willemsen te gast bij Koning Filip en Koningin Mathilde, dit in het kader van de Olympische Winterspelen die afgelopen winter in Sochi plaatsvonden. Opmerkelijk daarbij was dat het leek of Elfje Willemsen samen met ons Mathilde was gaan winkelen want beiden hadden op het eerste gezicht hetzelfde kleedje aan, ze hadden in ieder geval voor exact dezelfde kleur gekozen. 
 
Topatleten op de koffie.
elfje op bezoek bij koning filipEr waren vandaag wel meer Belgische topatleten in het Koninklijk Paleis aanwezig, ons koninklijke echtpaar had vandaag iedereen uitgenodigd die een opmerkelijke prestatie hadden neer gezet in 2013 en 2014. En daarbij mochten de bobsleedames natuurlijk niet ontbreken.
Het vorstenpaar nam iets meer dan een halfuur de tijd om alle sporters persoonlijk te feliciteren. In totaal waren meer dan 200 atleten en vertegenwoordigers van de federaties op het appel. Zo’n receptie wordt tweejaarlijks georganiseerd en daarvoor werkt het Paleis samen met het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC).
Ook delegaties van nationale hockey-en volleybalteams waren aanwezig, net als atlete Nafissatou Thiam, op het voorbije EK in Zürich nog goed voor brons in de zevenkamp. De Rode Duivels waren er niet, zij werden na hun geslaagd WK in juli al ontvangen op het Koninklijk Paleis.
 
Nieuwe premier Michel ook op de afspraak.
Koning Filip werd vergezeld door BOIC-voorzitter Pierre-Olivier Beckers en Eerste Minister Charles Michel. Koningin Mathilde begroette de atleten met Rudy Demotte, minister-president van de Franse Gemeenschap, en René Collin (Sport) aan haar zijde.
 
Nog steeds dringend op zoek naar sponsoring. 
Voor diegenen die het nog niet wisten, de bobslee meisjes zijn heel erg dringend op zoek naar nieuwe fondsen om hun financiën te dekken. De grootste sponsor Viesmann houdt het voor bekeken nu er enkele rustige jaren voor de deur staan. Het ideale moment voor onze plaatselijke ondernemers om hier munt uit te slaan en mee op de kar.... euhh slee te springen om wat internationale publiciteit mee te pikken. De dames komen in heel wat landen in competitie en hebben ongetwijfeld een erg goede return on investment.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren