sochiNa het onverhoopt goede resultaat op de Olympische Spelen van Sochi werd het even stil rond Elfje Willemsen.
We zagen haar nog even opduiken in enkele media na de Spelen maar toen begon de decompressie periode voor onze Ice Queen uit Ravels-Eel.

In de zomer echter begonnen de push trainingen alweer en werd er nieuw bloed gezocht want remster Hanne Mariën gaf er de brui aan en wou eindelijk na een sportcarrière haar leven op de gewone rails zetten.

Er werden nieuwe selecties opgezet waaruit heel wat beloftevolle jongeren naar voor kwamen en vorige week vertrokken Elfje als enige vaste waarde in het team samen met haar nieuwe remster richting Sigulda om het komende seizoen voor te bereiden.

Deze week volgden er nog een aantal nieuwelingen en “wanna be” pilotes om kennis te gaan maken met de echte bobbaan. We chatten even met Elfje om de stavaza te kennen  …

“Vorige week waren we hier enkel met mijn team, sinds maandag zijn er nog 2 extra pilotes aangekomen met 7 nieuwe remsters. 1 extra nieuw meisje proberen we ook op te leiden als pilote.

We hebben deze week het minder goede nieuws gekregen dat onze hoofdsponsor zijn contract niet gaat verneiuwen, waardoor we op dit moment geen enkele financiële privésponsor meer hebben. Aan alle atleten is gevraagd om 5000€ sponsoring binnen te brengen via persoonlijke sponsoring om het seizoen te kunnen vol maken.”

Als u onze lokale Olympische sportvrouw wil steunen is het nu wel tijd om kleur te bekennen en naar voor te treden. Elfje zou nog graag een vervolg breien aan de steile opmars die ze het laatste jaar maakte in haar spectaculaire sport. Zij heeft samen met nog enkele sportieve vrouwen België op de kaart gezet in het wintersportwereldje en het zou doodjammer zijn mocht deze investering verloren gaan.

Heren ondernemers, het is aan u.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren