bs-ladiesOp Sporza.be , de plek waar onze Belgische bobsleedames enkele jaren geleden BV’s zijn  geworden lezen we dat de maanden van de waarheid zijn aangebroken. Onze Elfje Willemsen van Ravels-Eel, nog steeds pilote numero UNO van de Belgian Bullets liet  weten via Facebook dat ze na de drukke laatste weken een goed gevoel hebben over gehouden.


Elfje vormt na vorig seizoen weer een team met Hanna Mariën en er zijn flinke vorderingen gemaakt gedurende een zomer waarin keihard werd getraind. In Antwerpen is ondermeer getraind op een betere startsnelheid en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. De laatste weken hebben ze dan hun gloednieuwe slee gaan uittesten in het Mekka van de komende Winterspelen, in Sochi zelf!
Volgens manager Geert Van Vaerenbergh zijn de voorbereidingen perfect verlopen: “Onze voorbereiding is nog nooit zo perfect geweest. We hebben de hele zomer getraind op bobslee-pushbanen, onder meer in Antwerpen, en werkten ook verschillende stages af. Alles is in het werk gesteld om op en top aan de start te komen"
Elfje Willemsen zelf vond het in Sochi  al “keigoed” gaan  met de nieuwe slee die  gedoopt werd met de klinkende naam “Spanky” ! Hopelijk hebben ze gecontroleerd wat dit in het Engels betekent.
spankyNadat ze begin van de week hun wedstrijdpakken hebben opgehaald bij Bioracer in Tessenderlo vlogen ze  woensdag naar Calgary waar de eerste WB wedstrijden plaats zullen vinden. Vanaf dan is het competitie voor de meisjes tot 20 januari in Innsbruck. Daar zullen ze weten of ze voldoende punten hebben gehaald om te mogen deelnemen in Sochi 2014.
Hopelijk zullen de eerste races beter gaan dan de vlucht naar Canada, daar kwamen de dames al  zonder hun bagage aan zodat ze al een tijdje flink in de kou hebben gestaan !!
We zullen Elfje en Hanna de volgende weken van nabij volgen in hun Road to Sochi.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren