๐ŸŒณ ๐—ž๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐˜€๐˜๐˜„๐—ฒ๐—ด ๐—ก๐Ÿญ๐Ÿฎ ๐ŸŒณ

bomenkapN12

Vanaf dinsdag 26 maart zal aannemer ABOG, in opdracht van Agentschap Wegen en Verkeer, beginnen met het kappen van 11 bomen langs de N12 (Prinsenlaan-Steenweg Weelde-Tilburgseweg).

Deze maatregel is noodzakelijk omwille van veiligheidsredenen.

๐ŸŒณโŒDe bomen die gekapt worden, zijn ofwel aan het afsterven of staan gevaarlijk dicht bij de rand van de rijbaan. Om deze redenen is het essentieel dat deze actie wordt ondernomen.

โš ๏ธWe begrijpen dat dit enige hinder met zich mee kan brengen voor het verkeer op de N12. De hinderzone zal zich dan ook telkens verplaatsen gedurende de werkzaamheden. Het verkeer in de hinderzone zal beurtelings kunnen passeren. Indien nodig kan het verkeer op bepaalde momenten volledig stilgelegd worden, dit gebeurt enkel omwille van veiligheidsredenen.

Er wordt gevraagd om begrip te tonen voor deze tijdelijke overlast en om extra voorzichtig te zijn tijdens het passeren van de werfzone. De aannemer streeft ernaar om de impact op het verkeer tot een minimum te beperken en de werkzaamheden zo snel en efficiรซnt mogelijk uit te voeren.

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

Andrรฉ Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren