geeneinde wegenwerken5

Ondanks de pertinente aanwezigheid van de coronadreiging gaat op sommige plaatsen het leven wel gewoon door.

De aannemer is vanmorgen gestart met de heraanleg van het wegdek en fietspad langs het Geeneinde in Weelde (vanaf Weelde Depot tot afslag nieuwe industriezone).

De werken zullen vermoedelijk eind mei 2020 beëindigd zijn.

Opgelet: deze timing is steeds onder voorbehoud van werf- en weersomstandigheden.

Info werkzone

De werkzone zal volledig afgesloten worden van net voor de eerste poort van Weelde Depot tot net voor het onlangs vernieuwde kruispunt Geeneinde-Industrieweg. Naar Weelde Depot zal een tijdelijke inrit aangelegd worden die aansluit op de eerste (geautomatiseerde) poort van Weelde Depot.

geeneinde wegenwerken1

De omleiding tussen Weelde en Weelde-Statie zal verlopen via Turnhout (in beide richtingen), via N12-R13-N119. De industriezone Nijverheidsstraat zal tijdens de werken bereikbaar zijn via Bredaseweg-Merksplasseweg-Geeneinde-Industrieweg-Nijverheidsstraat.

Schoolbusverkeer 

De schoolbussen richting Hoogstraten rijden via Geeneinde-Koningsstraat-ruilverkavelingsweg-Nijverheidsstraat-Industrieweg-Geeneinde-Merksplasseweg (in beide richtingen). Op een klein stuk van deze route geldt eenrichtingsverkeer.

Werkzone niet toegankelijk voor fietsers. 

De werkzone zal niet toegankelijk zijn voor fietsers. Zodra het fietspad aangelegd en berijdbaar is, zal dit mogelijk wel opengesteld worden tijdens het weekend maar hoogstwaarschijnlijk niet tijdens de werkweek in het kader van de veiligheid (het blijft immers een werkzone). Zolang het fietspad niet geopend is, is fietsverkeer tussen Weelde en Weelde-Statie mogelijk via Koningsstraat-ruilverkavelingsweg-Nijverheidsstraat.

Met vragen over de werken kan je terecht bij de gemeentelijke technische dienst.
Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen op 014 40 19 46 (tijdens de kantooruren).

geeneinde wegenwerken2 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren