wegenwerken deel3

Met deze nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) je graag op de hoogte over de werken aan de Weeldestraat/Prinsenlaan/Steenweg Weelde (N12) in Weelde.

Asfalteringswerken iets ingekort tot Hegge ipv Noord Heilkant omwille van de problemen vanvorig weekeinde.

N12 nog één weekend volledig afgesloten.

De derde en laatste fase van de werken op de N12 in Weelde zal komend weekend doorgaan zoals voorzien. Omwille van de problemen met de onderlagen in de vorige fase, wordt de werfzone echter iets ingekort. Het wegdek wordt nu vernieuwd vanaf het kruispunt met de Gemeentelaan/Moleneinde tot aan het kruispunt met de Hegge (en dus niet tot aan Noord-Heikant). De asfalteringswerken in deze zone beginnen op vrijdagavond 29 juni (20u) en duren tot zondagavond 1 juli (18u).

Tijdens deze periode is er geen verkeer mogelijk op dit stuk van de N12. Doorgaand verkeer over langere afstand richting Nederland wordt omgeleid via de ring van Turnhout, de N119 naar Baarle-Hertog, en de Pastorijstraat/Steenweg Baarle. Verkeer uit Nederland volgt de omleiding in tegenovergestelde richting.

Ook plaatselijk verkeer is tijdelijk niet mogelijk. Omwonenden in de werkzone raden we aan om hun wagen indien nodig buiten de werkzone te plaatsen.  

Na zondag geen hinder meer

Na zondagavond zijn de asfalteringswerken afgerond en wordt de N12 opnieuw opengesteld in beide richtingen. Er is dan geen hinder meer voor het verkeer. Volgende week zal de aannemer nog enkele afwerkingen uitvoeren, zoals het aanleggen van plantvakken, maar het verkeer zal hier geen hinder van ondervinden.

Over het stuk N12 dat vorig weekend niet vernieuwd kon worden (tussen Schriek en Noord-Heikant), is nog geen definitieve beslissing genomen. Vermoedelijk zal deze zone pas later vernieuwd worden in een apart project.

Meer info

Op onze website www.wegenenverkeer.be/ravels kan je steeds de meest actuele informatie over de werken aan de N12 raadplegen. 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren