omleiding steenweg baarle

[UPDATE] Er blijkt een communicatiestoornis te zijn geweest tussen de aannemer en de gemeente. Deze is nu opgelost, de omleiding zal pas ingaan na Poppel Kermis waarna de werken zullen starten.

Chaos op de Steenweg Baarle over omleiding? Al eens over planning gehoord en informeren van bewoners? Niet echt precies!  
Vorige week moesten we de informatie die we hier gaven over de omleiding Steenweg Baarle even later weer bijsturen…. Omleiding….. Geen Omleiding?  
We staken toen eerst ons licht op bij de gemeente die ons toen vertelde hoe de vork in de stel zat.
 

Borden geplaatst .... borden terug weggehaald (?)

Het leek er vanmorgen echter op dat de aannemer zelf ook niet weet hoe het met die vork en die steel zit, want het lijkt er toch sterk op dat de aannemer van start wil gaan met het plaatsen van omleidingsignalisatie terwijl men pas in september van start wil gaan. Tof voor de bewoners.
 
Vanmorgen werden de omleidingborden geplaatst …. om ze enkele uren later weer te komen weghalen (?) Het is niet te hopen dat het ook hier weer eenzelfde project zal worden dan bij het fietspad Ravels Eel – Arendonk. Daar is de relatie van de bewoners stilaan verzuurd geraakt met de aannemer die echt wel een beetje de draak steekt met de mensen die er wonen.  Hopelijk wordt het tweede deel van het project iets beter aangepakt.
We hebben ondertussen navraag gedaan aan onze schepen van Openbare Werken om te peilen wat er aan de hand is op de Baarle Steenweg. Zodra er een antwoord is zullen we de informatie hier melden. 
 
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren