goirle wegenwerken
Vanaf maandag 13 tot en met donderdag  16 oktober 2014, wordt de Turnhoutsebaan in de gemeente Goirle maximaal 4 dagen lang in zijn geheel afgesloten van de Rillaersebaan tot aan de grensovergang met België.
De winkels en het pompstation zijn daarom niet rechtstreeks via de Turnhoutsebaan bereikbaar. De gemeente Goirle voert dan een aantal werkzaamheden gecombineerd uit, zodat de overlast zoveel mogelijk beperkt blijft. Het werk aan de Turnhoutsebaan duurt, afhankelijk van de weersomstandigheden, maximaal 4 werkdagen.
 
De kruising Turnhoutsebaan / Rillaersebaan blijft open van en naar Goirle en Riel en richting Tilburg. In dezelfde periode vinden er werkzaamheden plaats op de Blaakweg, waardoor er verkeershinder kan zijn richting Tilburg / A 58
Tijdens de werkzaamheden wordt een omleiding van 27 kilometer aangegeven via Gilze, Alphen, Baarle- Nassau en Poppel aangegeven.

goirle wegenwerken2Werkzaamheden
De volgende werkzaamheden worden uitgevoerd:
– Repareren en vervangen van het asfalt in het noordelijk deel tussen Tijvoortsebaan en Rillaersebaan, ter hoogte van de Poppelseweg en ter hoogte van de grens.
– Tussen de Poppelseweg en de grens wordt de belijning vervangen en wordt een inhaalverbod ingesteld.
– Ook zijn er kap- en snoeiwerkzaamheden. Er worden slechts enkele dode bomen gekapt.
– Ter hoogte van de geplande rotonde (volgend jaar) wordt alvast een leiding geconserveerd.
Voor deze werkzaamheden is de rijbaan tussen het Gorpsbaantje en het Nieuwkerksbaantje geheel gestremd.

Bereikbaarheid
Bedrijven en woningen in het afgesloten weggedeelte blijven bereikbaar, maar wel met beperkingen. Er geldt een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur. Ook vragen we u, de aanwijzingen van verkeersregelaars of betrokken uitvoerders op te volgen.
Bestemmingsverkeer kan voorzichtig langs de werkzaamheden rijden en mag daarvoor zo nodig gebruik maken van het fi etspad. Het kan daarbij gebeuren dat u even moet wachten.

Ook geen busverbinding
Bussen van De Lijn, bus 450 Turnhout-Tilburg rijdt volgens de normale reisweg en dienstregeling tussen Turnhout en Poppel, en buigt dan af naar Baarle-Hertog. Hierdoor worden de bushaltes Maarle, Tilburgseweg (rijkswacht) en Grens dan niet bediend. Reizigers naar Goirle en Tilburg kunnen in Baarle-Hertog overstappen op de Nederlandse buslijn 132. Vervoerbewijzen van De Lijn zijn niet geldig op deze bus. Indien nodig moeten reizigers dus een extra (Nederlands) biljet kopen.

Vragen
Heeft u vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de projectleider de heer N. van Aarle via 0031 (13) 5310 688.
bron: www.wijgoirlenaren.nl
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren