In het kader van de geplande en reeds uitgevoerde wegen- en rioleringswerkzaamheden in onze gemeente zal ook het kruispunt ter hoogte van supermarkt Okay een complete "facelift". De situatie zal in die mate veranderen dat het kleine kapelletje op de hoek van het Laar en de Koning Albertstraat moet wijken. Het nieuwe kruispunt dat na de zomer operationeel moet zijn zal de verkeerssituatie een stuk veiliger moeten maken.

Op zich is er van verkeersongevallen niet echt sprake, maar vroeg of laat zal het er toch eens van komen. De huidige omstandigheden zijn in feite niet overzichtelijk genoeg. Auto's die het Laar indraaien moeten bijvoorbeeld herhaaldelijk in de remmen omdat een andere bestuurder plotseling van de parking van het warenhuis rijdt.

Ook het Ravelse gemeentebestuur zag dat in en besloot dus om drastisch in te grijpen. Wanneer het wegdek van het Laar wordt vernieuwd, die werken beginnen onmiddellijk na het komende bouwverlof, wordt ondermeer een gescheiden op- en afrit aangelegd naar de parking van Okay. Het kapelletje krijgt enkele meters verderop een nieuwe plaats. In het Laar vonden de afgelopen weken al werken plaats aan het riolerings- en electriciteitsnet.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren