mwb kim malfait

Onze gemeente heeft er alweer een genomineerde bij in een schoonheidswedstrijd.

Na Jolein Fabri die vorig jaar tot de laatste selectie van Miss België door kon dringen is het dit keer  de Ravelse Kim Malfait die geselecteerd is als finaliste bij de Miss Wellness Beauty 2024 wedstrijd.

De verkiezing Miss Wellness Beauty is meer dan een missverkiezing. Jaarlijks gaan de organisatoren wij op zoek naar de ambassadrice voor de beauty en wellness sector. Ben jij schoonheidsspecialiste, mua, nagelstyliste, pedicure, kapster of afslankcoach dan ben je een potentiële kandidate om aan deze wedstrijd deel te nemen.

mwb1Kim stelt zich zelf graag even aan de lezers van Rawepo voor…

“Mijn naam is Kim (Kimmi) Malfait, 33 jaar (nog tot 19 december). Samen met m’n partner en 2 zoontjes wonen we in Ravels. 

Daar heb ik sinds 6 jaar mijn salon ‘Kimmi Nails & Beauty’. In mijn gezellig salon kan je terecht voor gelnagels, allround wenkbrauwstyling, lashlifting en semi-permanente make-up. Sinds begin dit jaar mag ik mijn kennis ook delen door opleidingen te geven. 

Miss Wellness Beauty is een zoektocht naar een ambassadrice voor de beauty sector. Ik werd gecontacteerd of ik zin had om deel te nemen. Enthousiast schreef ik me in, mocht ik naar de preselectie en voor ik het wist stond ik op de persconferentie met een mooi lint om. Nu volgt er een kleine zoektocht naar sponsors om te steunen in dit avontuur.

Daarna kan de fun starten! Mediatraining, fotoshoots, workshops en daarbovenop een leuke reis. 

27 april 2024 is de grote finaleshow in Hilton te Antwerpen en wordt er bekendgemaakt wie er een jaar lang de beauty sector met mag vertegenwoordigen. Iets waar ik toch een beetje van begin te dromen, om met trots de kracht en diversiteit van onze sector te tonen! “

Alle finalistes van de wedstrijd

mwb

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren