joeptimothy web

De kogel is door de kerk, de gemeente heeft de nieuwe concessie van taverne De Brouwerij vorige week toegewezen aan Joep Schellekens en zijn vriend Timothy.

Hopelijk luiden deze nieuwe uitbaters een nieuw succesverhaal in voor de taverne die ooit als één van de zeven wonderen bestempeld werd in onze gemeente.

Eindelijk licht in de tunnel.

Joep ziet het in ieder geval wel zitten. Zelf komt Joep uit onze gemeente en hij was al enige tijd zinnens om een eigen horecazaak op te starten. 

Hij wil ook zelf met zijn vriend de bovenste ruimte omvormen als woonruimte zodat ze het echt als hun eigen stek kunnen gaan beschouwen. We vroegen de twee vrienden wat de plannen zijn.

WELD

Joep: “  Onze bedoeling met de Brouwerij is er terug leven in te blazen. Het interieur zal met een frisse update krijgen zodat er meer licht binnen kan komen. De naam zal bijvoorbeeld ook veranderen in "WELD" . We willen er een gezellige plaats van maken die toegankelijk is voor iedereen. Timothy gaat de keuken doen, ik de bediening. “

Timothy:” Overdag gaan we een lunch serveren. Ons terras zal er uit komen te zien als een soort zomerbar, hier zal je tapa’s, cocktails en andere lekkere drankjes kunnen nuttigen. Het pand is natuurlijk een brouwerij geweest dus houden we de speciale biertjes er wel in. Vanaf 18u start dan onze dinerkaart. We plakken geen land op ons eten. Het zal eten worden vanuit verschillende landen; Italiaans, Spaans, Japans, Vlaams,...  “

Veel jeugdig enthousiasme.

De twee vrienden zijn in ieder geval erg enthousiast en stralen het nodige zelfvertrouwen uit dat nodig is om deze zaak aan te pakken.

“We zullen naar de toekomst toe ook graag feesten, uitvaarten, babyborrels,... willen verzorgen. Regelmatig zullen er ook evenementen bij ons plaatsvinden zoals bijvoorbeeld zomer-BBQ, kreeftenavond, wijnproeverij,... “

Geen Bourgoundiërs…. Waarom toch niet?

Het heeft vele jaren niet goed gezeten met de Brouwerij. Lag het aan de uitbaters, was de oorzaak misschien te zoeken bij het feit dat de Ravelse mensen geen echte Bourgondiërs zijn die elke week wel eens een stapje in de wereld zetten… wie zal het zeggen. Het feit dat Joep al enkele jaren een bekend gezicht is in de horeca wereld in Ravels en ook kan rekenen op een ruime kennissen en vriendenkring zal wellicht toch positief bijdragen tot het nieuwe imago van de taverne die een upgrade goed zal kunnen gebruiken.

 “Hoe het eruit gaat zien zal een verrassing blijven tot de opening. De grote opening zal voor iedereen toegankelijk zijn om een glaasje te komen drinken, hierover zal voor iedereen binnenkort nog info volgen. Wanneer we open gaan hangt af van wanneer we klaar zullen zijn met onze werken, we hopen zo snel mogelijk te openen en we zullen iedereen met open armen ontvangen” aldus Joep en Timothy.

We wensen het duo alvast veel geluk en zijn er gerust in dat ze van deze overname een succesverhaal zullen maken.

 brouwerij kerk st jan

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren