overnemer cs

Er is een overeenkomst gesloten met een  overnemer voor CS Metaalconstructies, CS Aluconstructies en FW Bouw & Schrijnwerkerij.

In de drie bedrijven uit de Groep Willems die in juni failliet verklaard werden werken meer dan 100 mensen, velen die ook wonen int onze gemeente.

De drie bedrijven in Weelde maakten deel uit van de Groep Willems die enkele maanden geleden al het zusterbedrijf, de bouwonderneming Frans Willems moest afstoten wegens het nakende faillissement. 'Deze drie bedrijven zijn jammer genoeg meegesleurd in de malaise van het al eerder failliet verklaarde bouwbedrijf', verklaarde de kersverse  overnemer Tom Fransen vrijdag. 'Op zichzelf zijn deze drie bedrijven uiterst rendabel en gezond', zegt hij. 'Ze beschikken over een uitstekende reputatie bij hun klanten.' Fransen is er naar eigen zeggen vooral trots op dat meer dan honderd jobs nu gered zijn. Hij is ook dankbaar dat de medewerkers hun bedrijf in moeilijke tijden trouw gebleven zijn, net als het managementteam dat volledig aan boord bleef in deze moeilijke periode.

ACV-secretaris Dirk Van der Eycken is zeer tevreden met de snelle overname. 'Er waren zelfs meerdere kandidaten. 'Van der Eycken wist verder nog te melden dat het de eerste keer in zijn lange carrière bij de vakbond is dat een overnemer na een faillissement iedereen aan boord houdt. 

De nieuwe bedrijfsleider voert de overname uit met de holding waarvan ook Fransen Bouwonderneming en FST Funderingstechniek deel uitmaken.

cs camionettes 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren