Het WK Café in de Koning Albertstraat te Weelde speelt vanavond de kwartfinale Brazilië-België met gesloten deuren, het is er vol.

Dat wil niet zeggen dat er in de rest van onze gemeente geen gelegenheid zal zijn om deze historische weg naar de volgende ronde in het samenzijn van andere Rode Duivel supporters te volgen….. Er zijn cafés genoeg waar men u graag zal zien komen….?

boog belgium

In Ravels kan u op minstens 2 locaties terecht met uw voetbalcoach kwaliteiten om onze Duivels aan te moedigen,

Café Meuris zet de voordeur wijd open zodat u zich niet hoeft in te houden om aan een polonaise te beginnen zoals het de gewoonte wordt. Er is ambiance in overvloed en iedereen is er onvoorwaardelijk fan van onze Rode Duivels, natuurlijk zal het bij Meuris weer niet ontbreken aan gratis chips en nootjes want supporters heben niet alleen dorst :-)

Ook in de RIO iets verder is het voetbalfeest helemaal aan de orde van de dag. De schermen worden al getest en alles is klaar voor de ontvangst van een massa Reds... de acties lopen gewoon door met gratis shots en pinten bij scorende acties.

cafemeuris

Ook in Ravels Eel zal men volop kunnen supporteren bij Lief en Eric in Café Van Dun. Door het overlijden van Eric's moeder zal café Van Dun pas rond 19u geopend zijn morgen, maar iedereen is zeker welkom om samen te supporteren voor onze Rode Duivels!    

biertuinIn Poppel wordt er extra ruimte gemaakt aan de Biertuin om de menigte te ontvangen die in openlucht voor de Rode Duivels komt juichen. Er wordt gekeken op groot scherm en er is Live entertainment met DJ Rudie Kuul. Bij elk doelpunt van de Duivels is er een gratis snack ronde. Dit keer zal het toch wel een beetje oranje getinte Poppel helemaal uit de bol gaan voor onze Belgische voetballers.

And last but not least is ook het dorpscafé Mieke Pap zich volop aan het voorbereiden op de clash tussen de Seleção met hun gele kanaries uit Brazilië en onze Rode Duivels. Als alles goed gaat zullen ook bij Mieke Pap alle records verbroken worden als onze duivels die kanaries in de pan hakken.

 

U ziet het, als Rode Duivel supporter hoeft u niet thuis tandenknarsend op doelpunten zitten te wachten. U kan in onze sportminnende gemeente overal terecht om luidkeels onze nationale ploeg aan te moedigen. 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren