RAW 3298

Vanmiddag bracht vicepremier Kris Peeters een bezoek aan de Agridagen op Weelde Depot.

Op de foto boven overhandigt Ingrid, vrouw van de Ravelse schepen van landbouw een brochure van de Plattelandsvrouwen aan de vice premier.

De rode lichten, een rariteit die nog nooit eerder was vertoond op het Geeneinde draaiden alweer overuren, zo druk was het al vanaf de vroeg morgen. 

RAW 3228

Lokale standhouders in de picture.

Waar vrijdag de nadruk lag op de grote bonzen onder de standhouders, gooide men het dit keer over een andere boeg en mochten de standhouders uit de regio kennis maken met onze vicepremier.

Minister Peeters nam ruim de tijd om de lokale ondernemers te bezoeken en sloeg een praatje met hen. Waar het kon klom hij in de reusachtige tractoren want  “boys will be boys….”

Er kwamen een tiental standen aan de beurt die graag even tijd maakten om hun eigen onderneming in de schijnwerpers te plaatsen. De minister die voor onze gemeente werd vergezeld door burgemeester Luyten en schepen van landbouw Eric van Gestel reikte op het einde van zijn rondgang de beker uit van de hoofdprijs Junioren Holstein Show Vlaanderen waarbij twee jongeren uit West Vlaanderen en een jongeman uit Arendonk het podium innamen.

 

RAW 3511

 

1rawepo camera   Fotoreportage bezoek vice premier © RAWEPO

Uitgebreide fotoreportage  (434foto's) van het bezoek van vice premier Kris Peeters © RAWEPO . Vooral de lokale standhouders zijn door ons vastgelegd op foto.

Hieronder de reusachtige luchtfoto waarop alle landbouwbedrijven met LEGO zijn aangeduid. Minister Peeters had duidelijk oog voor het landelijk karakter vanonze gemeente. 

RAW 3410

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren