agridagen2018

Van 16 tot en met 18 februari zullen in de hallen van Weelde Depot voor de tweede keer de Agridagen worden georganiseerd.

Na de eerste editie in 2016 was de organisatie vol lof over de locatie en de samenwerking met de gemeente, ook de Ravelse burger was massaal ingegaan op de uitnodiging om deze landbouwbeurs te komen bekijken tegen het gereduceerde tarief voor onze inwoners met meer dan 800 verkochte inkomkaarten in onze gemeente. 

 

Weinig veranderingen in 2018.

De persconferentie die vrijdagvoormiddag druk werd bijgewoond door de vakpers en de partners van de organisatie wist weinig nieuws te melden. De beproefde formule van de eerste editie was bijna een blauwdruk voor editie 2018. 

De beurs zal openen op vrijdag 16 februari, in de voormiddag starten al de eerste seminaries die snel vol zullen zitten volgens de sprekers.

Voor Patrick Herijgers, zelf een inwoner uit Ravels zal  het een thuiswedstrijd worden. Patrick neemt zelf het topic “ Een volgende crisis? Ik ben gewapend!” voor zijn rekening en is ook organisator van de varkens seminaries, een belangrijke sector in onze gemeente.

agridagen2018 3

Kaartenverkoop inwoners Ravels.

Net als de vorige editie zullen de inwoners van de gemeente Ravels ook dit jaar voor een sterk gereduceerde prijs hun inkomkaart kunnen afhalen op het gemeentehuis. De prijs per inkomkaart bedraagt € 5,50 op vertoon van identiteitskaart.

Later volgt meer informatie over de Agridagen 2018.

agridagen2018 2

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren