IMG 0251
Tien dagen geleden begon er een beetje gekke Nederlander uit Tilburg aan café "de Grens" in Poppel aan een wandeling…  van 80 dagen!
We dachten aan deze kant van de grens dat het na enkele dagen wel over en uit zou zijn, maar ondertussen is Dolph 10 dagen verder en hij wandelt nog steeds.
 IMG 0231

Ervaren fotograaf en fervent wandelaar.

Dolph Cantrijn is een gewone man, die iets buitengewoons aan het doen is. De ervaren Tilburgse fotograaf gaat in 80 dagen langs de rand van Nederland wandelen. In zijn eentje. Hij gaat op zoek naar mooie foto’s, uiteraard, maar ook naar mooie verhalen. Hij loopt het avontuur tegemoet, zoals hij het zegt.
 

1.600 Kilometer in 80 dagen.

De route van bijna 1600 kilometer is van dag tot dag nauwkeurig uitgestippeld, maar hij weet nog niet wat hij onderweg tegenkomt, en waar hij ’s avonds slaapt… Hij wil logeren bij Nederlanders thuis, die wonen langs de grens of langs de kust, en zo allerlei ‘grensverhalen’ ontdekken. Om die met zijn camera vast te leggen en met Nederland te delen via Facebook, Twitter en Instagram.
 

IMG 0257Belangstelling uit onze gemeente.

Ook van onze gemeente was er belangstelling, burgemeester Walter Luyten kwam in hoogsteigen persoon samen met schepen Van Gestel het startschot geven van deze toch wel gewaagde onderneming. Dolph houdt het echter goed vol en ondertussen verschijnen de eerste foto’s en verhalen van zijn tocht. Hij moet een strakke planning aanhouden want er is in het totale tijdsbestek slechts één enkele dag over om de omtrek van Nederland af te stappen en dat is maar een hele kleine marge.
 

Volg Dolph

Er verschijnen ook regelmatig korte filmimpressies van zijn tocht die we hopelijk kunnen vinden zodat we die met jullie kunnen delen. Je kan Dolph ook zelf volgen via deze link: http://www.volgdolph.nl

De Start in Poppel op 31 juli

De Trailer van Dolph's tocht.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren