icebucketravels
Op het onthaal van de nieuwe bewoners van Ravels maakten we vorige week vluchtig even kennis met één van deze nieuwe bewoners,  Patrick Demeulder.
Patrick is een bewoner van de service flats in Poppel, hij is tevens ALS patiënt. Patrick staat echter nog steeds erg positief in het leven en probeert er het beste van te maken.
 
UITDAGING.
In de vorige gemeenteraadszitting dacht ik als aandachtig luisteraar te horen dat  voorzitter Filip Segers de voltallige gemeenteraad had uitgedaagd om deel te nemen aan de Ice Bucket Challenge. Dit was echter te wijten aan ….. laat het ons maar houden op mijn slecht gehoor.
 
PATRICK DEMEULDER TREKT STOUTE SCHOENEN AAN.
De eigenlijke uitdager was namelijk deze Patrick Demeulder die via Filip Segers  zijn uitdaging bekend maakte. Filip had ambtshalve al kennis gemaakt met Patrick die zich nog graag nuttig zou willen maken en zijn beroepservaring nog zou willen delen door vrijwilligerswerk, bijvoorbeeld via Digidak.
Uit goede bron hebben we ondertussen kunnen vernemen dat bij een aantal gemeenteraadsleden het wenen nader staat dan het lachen, maar dat ze er nog moeilijk onderuit kunnen komen. 
De voorzitter zal niet de honneurs waarnemen voor alle leden zoals destijds in de raad al werd geopperd. Er zal kleur en vooral watervrees moeten bekend worden op het uur van de waarheid.
 
TIME AND PLACE.
Dit uur van de waarheid is zaterdagvoormiddag  20/09 om 11.30h, plaats des onheils : parking van het Molenslop in Weelde.
Natuurlijk heeft de Brandweer van Ravels geheel vrijwillig zijn onvoorwaardelijke hulp toegezegd om Patrick bij te staan in de moeilijke taak die hem is toebedeeld, Patrick zal de start geven van de ICE BUCKET CHALLENGE. Veel ijs zal er niet mee gemoeid worden, wel veel water vrezen we…..
De voorzitter heeft alle gemeenteraadsleden in een brief persoonlijk uitgenodigd om deel te nemen en uiteraard geheel vrijblijvend, maar toch dringend verzocht om  10.00 € klaar te houden als symbolische steun aan het ALS research fonds  ter bestrijding van deze ziekte.
 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren