yvonne woutersWie is Yvonne Wouters?
Gediplomeerd schoonheidsspecialiste, massage  therapeut, life-coach en afslankingsconsulente.

Vanwaar mijn interesse voor voeding en een gezonde levensstijl?
De interesse voor het welzijn en de gezondheid van mensen is er altijd al geweest. Het was dus logisch dat ik koos voor het werken in de zorg en hulpverlening.
Daar zag ik steeds meer verbanden wat voeding, stress en levensstijl voor invloed heeft  op je gevoelens en gezondheid.
Dit was de aanleiding om de opleiding tot afslanksconsulente te volgen. Ik merkte tijdens de opleiding dat ik, ondanks dat ik dacht dat ik "gezond" leefde, er toch hier en daar verbetering in kon worden aangebracht.
Al jaren was ik "volslank". Ik dacht dat ik daar geen problemen mee had en was er eigenlijk nooit mee bezig. Isynenergyk bewoog genoeg, was zeer actief, kon goed tegen weinig slaap en we hadden een zeer regelmatig eetpatroon i.v.m onze drie kinderen. Ook stonden er dagelijks fruit en groentjes op het menu.
who what_whereTijdens de opleiding kwam ik er achter dat ik eigenlijk maar heel weinig wist over gezonde voeding. Zonder te lijnen begon ik af te vallen. Stukje bij beetje door gewoon het geleerde toe te passen. Ik realiseerde me steeds meer dat ik het die jaren daarvoor helemaal niet zo o.k. had gevonden dat ik te zwaar was.
De sigaret was ook al jaren een ''grote vriend'' van mij. Hij steunde mij als ik me even niet zo goed voelde, verdrietig was of me niet op mijn gemak voelde.
 Ik begon in te zien dat ik toch wel betere vrienden verdiende en besloot te stoppen met roken.
Ik had dit vaker geprobeerd, maar deze keer wist ik zeker dat het me ging lukken.
De andere pogingen waren altijd beloond met gewichtstoename. Deze keer niet. Ik viel gestaag verder af met mijn nieuwe bewustere levenswijze.
Vele dingen heb ik losgelaten, weggedaan, nieuwe dingen omhelst, nieuwe patronen aangeleerd. Ik werd fitter, zelfbewuster, en voelde me veel beter in mijn vel. Ik viel 15 kilo af en ben de dingen gaan doen die ik altijd al wilde doen.
Ik volgde de opleiding massage-therapeut, schoonheidsspecialiste en deed meerdere cursussen op het gebied van welzijn, voeding en massages.
In 2007 startte ik mijn eigen praktijk: Synenergy. Ik geniet ervan om de tijd te nemen voor de mensen om mijn kennis te delen en toe te passen.
Is er nu alleen maar zonneschijn? Nee natuurlijk niet. Niet meer en niet minder als vroeger. Alleen ga ik er nu beter mee om. Verder biedt het leven  me nog steeds heel veel leermomenten en uitdagingen. That's life.
 En lachen.......doe ik nog steeds graag maar nu niet meer om me achter te verschuilen

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren