aghdas 0

KLIK OP DE FOTO VAN AGHDAS EN STEM VOOR HAAR DOOR OP DE "LIKE" BUTTON VAN FACEBOOK TE KLIKKEN.

De achttienjarige Aghdas Ahmadzai, oudste dochter van Shamsia Gharjestani, huisarts in Ravels, is na haar inschrijving meteen toegelaten tot het finalistentiental voor de verkiezing Miss BeNeLux
.
Zij en negen andere meisjes uit Nederland, België en Luxemburg maken in deze verkiezing kans door te stromen naar een vermaarde internationale Miss verkiezing

'Aghdas rekende helemaal nergens op', licht haar moeder Shamsia toe. 'Maar tot onze verbazing werd ze meteen tot één van de finalisten verkozen.' Aghdas studeert nu nog farmacie op de universiteit van Leuven maar is van plan om volgend jaar haar studies dokter aan te vatten naar het voorbeeld van haar moeder.

 Ze zit lange dagen op school, moet thuis veel studeren en tracht nu via een e-mail sponsors voor het zogenoemde finaleboek van de Miss BeNeLux verkiezing te zoeken. Sponsors vinden is één van de opdrachten van de organisatie van de Miss BeNeLux verkiezing. Het finaleboek wordt in A4-formaat uitgegeven. Op de rechterpagina wordt een foto van de betreffende finaliste geplaatst, op de linkerpagina de vermeldingen van sponsors. Het finaleboek wordt tijdens en na de finale uitgedeeld en bereikt een groot internationaal publiek. Volgens Aghdas is het volledige bedrag fiscaal aftrekbaar. Aghdas wil haar sponsors op haar beurt ook ondersteunen, ze doet dat gratis.
Zo besloot "Hair Supplies", de Poppelse kapperszaak van Gertjan Van Gils en Jilles Van Schie  ( www.hairsupplies.be ) haar  te sponsoren en Aghdas' haar te verzorgen. De foto's van dit kapsel worden op de website van de betreffende dameskapper geplaatst met de vermelding dat Aghdas één van de finalisten van de Misse BeNeLux verkiezing is.

badweeldeOm een hoofdsponsor voor haar campagne te vinden ging ze aankloppen bij Badweelde, de zwembadspecialist uit Weelde. Gevangen door de charmes van de jonge, sportieve en vooral slimme Aghdas was deze snel voor het idee gewonnen en tekende voor het hoofdsponsorship.


 Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aghdas was tot 2 jaar geleden lid van de BMX Devils in Ravels, daarna schakelde ze over op zwemmen en fitness.

U kan op Aghdas stemmen via deze link:  http://www.missbenelux.eu/page/view/387/Aghdas

aghdas banner










Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren