Q lite transparante LED schermen

Regelmatig besteden we bij Rawepo aandacht aan bedrijven in of vlak bij onze gemeente die zich hebben onderscheiden in één of andere vorm.

Vandaag staan onze schijnwerpers nogmaals op de firma Q-lite waar een flink aantal werknemers uit onze gemeente hun dagelijkse boterham verdienen.

BAARLE – Q-lite, de Belgisch-Nederlandse producent van digitale displayoplossingen, maakt met haar Talking Windows kans op de titel ‘Hét Product Made in Antwerpen’. De unieke transparante LED-schermen prijken op de lijst van 20 genomineerden voor regio Antwerpen.
Nog tot en met 29 oktober kan je jouw favoriete product naar de top 5 stemmen.

QLI Snowball Highres 6

Stem voor het unieke LED-scherm waar je dwars doorheen kijkt!

Het indoor LED-scherm met outdoor helderheid is de ideale oplossing om je ramen maximaal in te zetten voor reclame- en communicatiedoeleinden. De transparante Talking Windows van Q-lite worden lokaal ontwikkeld en geproduceerd in Baarle-Hertog.

Dankzij de innovatieve LED-technologie toont het display full colour boodschappen aan de buitenwereld, met behoud van lichtinval in het gebouw en het zicht naar buiten. Dit unieke scherm blinkt uit in originaliteit, innovatie en impact. Het is een nog onbekende digitale toepassing die de aandacht verdient van het grote publiek.

Publieksprijs ‘Made in Antwerpen’

Met deze award zet Made in lokale, innovatieve en creatieve oplossingen in de kijker.
Het publiek bepaalt uiteindelijk mee wie er wint, dus elke stem telt.

Wil jij dat de transparante LED-schermen van Q-lite winnen in regio Antwerpen? Stemmen op jouw favoriet kan nog tot en met 29 oktober via www.made-in.be/stem/.

made in Antwerpen poll

Waar kun je de Talking Windows zien?

De innovatie is in het echt te bewonderen in de Huidevettersstraat in Antwerpen aan de raam van winkelketen ICI Paris XL. Bij winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht spot je, met 200m², het grootste exemplaar van West-Europa. Je ziet ze vaak bij je lokale Basic Fit, en zelfs op vakantie in Frankrijk, waar tientallen E.Leclerc en Decathlon winkels communiceren met deze LED-toepassing.

MicrosoftTeams image 4

Q lite Transparante ICI Paris Antwerpen

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren