1 jaar Café Barlini Foto Lieve Meeuwesen Nico Van Loon1 jaar Café Barlini: Lieve Meeuwesen Nico Van Loon  

Café Barlini in Ravels bestaat komend weekend één jaar.

Café Barlini is een dorpscafé in het hartje van Ravels dat wordt uitgebaat door Lieve Meeuwesen en Nico Van Loon. Zij heropenden het café in 2022 na het plotse overlijden van de vorige uitbater Ivo Bormans, toen Café Meuris.

Vandaag is Café Barlini opnieuw een ontmoetingsplek waar jong en oud elkaar tegenkomt en waar mensen mooie herinneringen creëren.

Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli wordt dat stevig gevierd. Trotse eigenaars Lieve Meeuwesen (47) en Nico Van Loon (58) bereiden zich alvast voor op een sfeervol feestweekend. “Onze evenementen van het afgelopen jaar zorgden steeds voor een vol café. Hopelijk is dat volgend weekend niet anders en komen veel mensen samen met ons vieren”, vertelt Nico.

Lieve en Nico bliezen met Café Barlini nieuw leven in Ravels. Enkele weken voor de opening vertelden ze dat het een café van en voor het dorp moest worden. Zo werd de nieuwe cafénaam uit meer dan 400 suggesties gekozen. Vandaag is Barlini een begrip in Ravels en omstreken: een gezellige ontmoetingsplek waar geregeld ruimte is voor een leuk feestje. “Het is fantastisch om te zien hoe ons café een plek is geworden waar veel mensen samenkomen, genieten en herinneringen creëren. Jong en oud vindt hier zijn weg en dat is heel leuk om te zien. Echt iedereen is hier welkom”, vertellen de bevlogen uitbaters fier.

  Uitdaging van hun leven

Terugkijkend op het afgelopen jaar zijn Lieve en Nico vol blijdschap en trots over de sprong die ze hebben gewaagd. “We beseften dat dit een spannend avontuur zou worden, de uitdaging van ons leven, maar wisten niet goed wat we mochten verwachten. Het was een grote stap om Café Barlini te beginnen, maar we zijn zo blij dat we deze uitdaging als gezin zijn aangegaan. Onze kinderen staan altijd voor ons klaar en steunen ons enorm”, vertelt Lieve. Nico voegt eraan toe: “Dit avontuur heeft ons als koppel en gezin sterker gemaakt. Het harde werk geeft ons veel voldoening en energie om nog vele jaren door te gaan.”

  Gratis frietjes en giveaway

Barlini en hun klanten zullen twee dagen feest vieren. Lieve en Nico willen hun klanten in de watten leggen en voorzien op vrijdag & zaterdag van 22u tot 01u een frietkraam. Wie zes consumpties bestelt, krijgt een gratis friet met saus getrakteerd door de zaak. “We willen onze klanten op deze manier ook echt bedanken voor hun trouwe komst naar ons café. Hopelijk appreciëren zij dit mooie gebaar. Ook mensen die ons café nog niet ontdekt hebben, zijn uiteraard welkom en krijgen een lekker frietje”, vertellen Lieve en Nico. Tot woensdag 28 juni loopt er ook nog een giveaway op Facebook en Instagram waar ze vier cadeaubonnen ter waarde van €25 weggeven.

Blijf op de hoogte van de nieuwtjes en evenementen van Café Barlini op Facebook & Instagram.

 barlini

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren