bc baarle

Co-working zit in de lift, kleine bedrijven of jonge ondernemers willen een eigen identiteit tonen naar de buitenwereld die financieel haalbaar is.

Het Baarle Business centrum gaat daaraan tegemoet door het aanbieden van flexplekken die goed bereikbaar zijn.

ann jansensVanaf februari 2019 kon u reeds zien dat er aan het pand in de Molenstraat 8 te Baarle Nassau grote veranderingen plaatsvonden !Vanaf begin 2019 heeft BC Baarle zich in het pand gevestigd!

“In het business center is er plaats voor 11 bedrijven, flexplaatsen, een vergaderruimte, een kantine en een ontspanningsruime !”vertelt zaakvoerster Ann Jansens.

“ik krijg veel reacties van mensen, iedereen is nieuwsgierig, wat doen jullie daar nu? Wat zijn flexplekken? Ben je van job veranderd? 
Inderdaad sinds februari 2019 ben ik samen met 2 vennoten dit Business Center gestart. Werken in een Business Center of bedrijven centrum is de toekomst , meer en meer zal er op deze manier gewerkt gaan worden."

 

Als verbinding tussen België en Nederland en het nieuwe bedrijventerrein dat opgericht wordt in Baarle Hertog, ligt ons bedrijvencentrum dus uiterst gelegen tussen verschillende Belgische en Nederlandse snelwegen.

Deze locatie verleent zich uitstekend als uitvalsbasis voor ZZP’ers en andere startende ondernemers in de regio. Met 11 kantoren en 6 flexplekken, kunnen we tegemoetkomen aan de noden van bedrijven en flexwerkers die files willen vermijden.

  common work space work space2

Onze kantoren zijn volledig gemeubileerd en we beschikken tevens over een grote parking, een gezellige kantine, een vergaderzaal en ontspanningsruimte. De ontspanningsruimte heeft een landelijke, huiselijke stijl, zo kunnen onze co-workers even ontsnappen aan de werk gerelateerde stress en rustig een kopje koffie drinken bij het lezen van de krant.

De werkplekken kunnen per uur, dag, week of permanent gehuurd worden, door de UGR19 filter in onze LED verlichting zijn onze ruimtes uitermate relaxend voor de ogen bij computerwerk. 

Co-working is de toekomst

Door te werken in co-working sfeer, kan je je kosten als startende ondernemer enorm drukken, je huurt bij BC Baarle een werkplaats inclusief wifi, geen zorgen over verwarming en elektriciteitsrekeningen of dure huurcontracten, wij willen startende ondernemers alle kansen geven een goeie start te maken. 

Maar ook bestaande bedrijven die tijdelijk willen uitbreiden kunnen we aan hun noden voorzien. Naast kantoorruimtes en flexplekken, kunt u ook onze vergaderzaal huren. Daarnaast zorgen we indien gewenst ook nog voor administratieve en communicatieve ondersteuning.

Wenst u geen leveranciers meer in u privé te ontvangen? BC Baarle biedt u een oplossing.

vergaderruimte germeenschappelijkWilt u toch liever uzelf de maandelijkse kosten besparen van een kantoorruimte maar wilt u niet dat klanten, leveranciers u privéadres kennen? Dan is het zakelijke inschrijfadres dat wij u kunnen aanbieden mogelijk een oplossing voor u. Dit oogt meteen professioneler voor uw bedrijf.

En zo zit het allemaal in kleine dingen, al deze kleine zaken worden opgevangen in een Business Center. 

Onze klanten kunnen 7/7 24/24 u terecht in hun kantoorruimten, flexers kunnen terecht tijdens de kantooruren van 8u tot 18u.

Ben je geïnteresseerd of gewoon nieuwsgierig? 

Spring gerust even binnen op de opendag op vrijdag 28 juni 2019 van 15u tot 18u !

www.bcbaarle.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tel. 013 208 40 71

Nieuwsbrief Business Center 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren