spoorhuis

Zomerse proeverij georganiseerd door Vin d’Anvers op 28 juni op de prachtige locatie; Het Spoorhuis. 

Zoals u wellicht heeft gelezen in het vorige artikel weet u dat Het Spoorhuis een barbecue organiseerde en aansluitend de proeverij van Vin d’Anvers plaatsvond. Helaas moeten wij u mededelen dat de barbecue van Het Spoorhuis niet door zal gaan door omstandigheden.

De zomerproeverij van Vin d’Anvers gaat wel door op locatie; Het Spoorhuis. U bent dus nog steeds allemaal van harte welkom op het Summer Event van Vin d’Anvers. Op deze avond kunt u het hele assortiment van Vin d’Anvers proeven; rode, rosé en witte wijnen, bubbels, porto’s, gins en enkele sterke dranken. Alle dranken zullen worden ingeschonken door wijnkenners die er alles over kunnen vertellen.

Bent u al eens eerder op een proeverij van Vin d’Anvers geweest? Dan is het ook zeker de moeite waard om weer te komen. Vin d’Anvers voegt regelmatig nieuwe producten toe aan het assortiment waardoor ze steeds weer uitbreiden. Voor iedereen valt er dus genoeg te proeven en te ontdekken.

Daarnaast zal kaasspecialiste Maggie De Backer aanwezig zijn met haar assortiment kazen. Onder het genot van een glaasje porto of wijn kunt u deze heerlijke kazen proeven en eventueel bij haar bestellen. 

Graag zien we jullie allemaal op 28 juni vanaf 18.30h bij Het Spoorhuis. Houd de facebookpagina van Vin d’Anvers in de gaten voor extra informatie.

Adres Vin d’Anvers Summer Event: Het Spoorhuis, Grensweg 28, 5111 EC Baarle-Nassau

Bij vragen kunt u terecht bij Vin d’Anvers; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via +32 476 48 21 49

 alcohol background beverage

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren