VELOSCOPE FRONT

Volgend paasweekend opent in Weelde een nieuwe fietsenwinkel, Veloscope. 
Deze winkel is gevestigd in het pand van de groothandel Van Tilburg BikeParts op het Geeneinde in Weelde. 
veloscope plan

 

Hard gewerkt de laatste weken.

Na jaren enkel groothandel te zijn geweest, heeft Van Tilburg beslist om zich ook tot de eindconsumenten te richten. De laatste weken zijn er veel verbouwingswerken geweest om van een gedeelte van het gebouw een ruime en overzichtelijke fietsenwinkel te maken. 
 

TREK

Veloscope is dealer van het Amerikaanse merk Trek, dat kwalitatief zeer goede fietsen levert en bij het grote publiek bekend is door Sven Nijs en Fabian Cancellara. Trek heeft voor ieder wat wils in het assortiment, dat gaat van kinderfietsen tot elektrische fietsen, maar ook hun mountainbikes en racefietsen vallen erg in “Trek” bij de fietsliefhebbers!
 

trek logoGAZELLE

Verder verdeelt Veloscope het bekende Nederlandse merk Gazelle. Gazelle heeft een mooi assortiment elektrische fietsen, maar ook de lifestyle fietsen van Gazelle stelen de show en zijn erg trendy! 
 

Aandacht voor de kinderen….

Ook aan de kleine klantjes wordt gedacht bij Veloscope, want naast leuke kinderfietsjes, zijn er ook andere accessoires verkrijgbaar, zoals helmen, mandjes, vlaggen, bellen,… . Voor de allerkleinsten is er een assortiment veilige fietsstoeltjes.
 

gazelle-logoMaar ook voor de mama’s en de papa’s.

Maar niet alleen de kinderen kunnen met een leuk aangeklede fiets vertrekken bij Veloscope, ook voor de mama’s en papa’s zijn er veel handige en mooie accessoires en onderdelen verkrijgbaar: trendy fietstassen van New Looxs en sportieve fietstassen van Norco, maar ook helmen, sloten, verlichting, zadels, schoenen… Kortom alles voor op en aan je fiets kan je er vinden. 
 

Professioneel atelier.

Veloscope heeft een eigen atelier met professioneel gereedschap, waar Kristof alle klanten de best mogelijke service geeft voor een onderhoud en een herstelling.
Een troef van Veloscope is, dat zij met de groothandel al jarenlange ervaring hebben in de fietssector en zo precies kunnen inspelen op de noden van de fietser, zij weten precies wat een fietser van een fietsenwinkel verwacht en verlangt…
 
veloscope trek

Wij nodigen u graag uit.

Het team van Veloscope nodigt u heel graag uit op hun openingsweekend op zaterdag 26 maart, zondag 27 maart en maandag 28 maart, telkens van 9u tot 18u. U bent van harte welkom voor een hapje en een drankje!
Daarna is de winkel geopend van dinsdag tot donderdag van 9u tot 18u. Op vrijdag is de winkel zelfs geopend tot 20u, zodat u na uw werk nog rustig de tijd heeft om langs te komen. Op zaterdag open van 9u tot 16u.
Voor mensen die moeilijk met hun fiets bij Veloscope geraken, is er een ophaal- en terugbrengservice voorzien. Meer info hierover in de winkel.
 

Contactgegevens:

Veloscopelogo veloscope
Geeneinde 17A, B-2381 WEELDE
Tel.: 014-65 09 72
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.veloscope.be
Facebook: veloscope.be
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren