receptie garage bols1

Op vrijdag ,zaterdag en zondag  11, 12 en 13 maart vindt het openingsweekend plaats bij Garage Bols in Poppel.  
Marc en Annemie zetten de deuren van hun vernieuwde zaak open en verwelkomden gisteren op de receptie de bezoekers al met een hapje en een drankje.
 

Vandaag en morgen Opendeurdagen.

Iedereen kon de nieuwe toonzaal, carrosseriezone en carwashes bewonderen en er waren jetons voor de carwash en benzinebons te winnen. Tijdens de openingsreceptie op vrijdag was het een gezellige drukte en kon iedereen  zelfs met  Miss België op de foto.  
Sinds einde augustus is het één en al bedrijvigheid geweest aan de Steenweg Weelde 68 a in Poppel. Na maanden hard werken is de garage uitgebreid met een nieuwe carrosseriezone, toonzaal en 3 carwashes. Dit alles volgens de strenge milieu-en Peugeotnormen. Zo kunnen Marc, Annemie en hun team  een uitgebreider gamma nieuwe en tweedehandswagens etaleren en hun klanten een nog betere service aanbieden. 
 

Garage sinds 2007 in de handen van Marc Bols.

In 1971 heeft Jos Jochems de garage opgericht en is jaren later opgevolgd door zijn zoon Jan Jochems. In november 2007 heeft Marc Bols, die jarenlang een trouwe werknemer was van deze zaak, de stap gewaagd om het bedrijf over te nemen. In juli 2012 is Marc’s partner Annemie Dries ook in de zaak gestapt om deze verder succesvol mee uit te bouwen. Met ingang van 1 mei 2014 is Garage Jochems  verder gegaan onder de naam Garage Bols. 
Ook willen Marc en Annemie via deze weg iedereen nog eens bedanken die mee geholpen heeft  aan de verbouwingen, onze buren en klanten die steeds begrip hebben getoond voor alle ongemak tijdens de renovaties, onze familie en vrienden en natuurlijk de werknemers Erwin, Daan en Bart.
Wij blijven het vertrouwde adres voor onderhoud en carrosserie aan wagens, takeldienst,verhuur minibus, benzinestation, verkoop van sigaretten en rokersbenodigdheden en carwash.
 
receptie garage bols2
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren