rodekruis40 1

Vanmorgen kwam er al een delegatie van het gemeentebestuur langs bij de opendeurdag van het Rode Kruis dat vandaag haar 40e verjaardag viert.

Op Weelde Depot kan u tot deze avond vijf uur terecht in de hal van het Brandweermuseum waar de Ravelse afdeling van het Rode Kruis.

rodekruis40 3rodekruis40 4Dag vol activiteiten voor 40e verjaardag.

De ganse dag kan u er terecht Tijdens deze opendeurdag kan je een kijkje nemen binnen onze afdeling. Leer de Hulpdienst kennen en bezoek onze discipline Vorming. Alsook de discipline PR & Werver staat paraat om u alles uit te leggen over de verschillende disciplines zoals onder andere onze brugvrijwilligers en Het Taalhuis.

Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Er is een kleurwedstrijd georganiseerd, waarbij iedereen prijs heeft. Lever je kleurplaten in tijdens onze opendeurdag en krijg popcorn of een lekkere suikerspin. Alsook zijn er extra prijzen te winnen met deze leuke wedstrijd. De kleurplaten worden via verschillende scholen in de gemeente verdeeld (tussen 30 mei en 9 juni).

Er wordt kindergrime voorzien van 13-16u en ook is er een mogelijkheid om wondjes te laten namaken bij de kinderen (en de ouders). De kinderen kunnen een ziekenwagen van binnen en van buiten bewonderen en er zullen verschillende spellen voorzien worden.

rodekruis40 2

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren