taalhuis

Tijdens Warm op Zondag, een brunch ten voordele van De Warmste Week, reikte Groen Ravels ook de Warmste Pluim uit.

De pluim is een bekroning voor het engagement van een sociale organisatie. Winnaar is het Taalhuis (Ravels).

4 Genomineerden.

Vier Kempense initiatieven en organisaties waren vooraf genomineerd: 1000 handen, De Liereman & de Wulp, Welzijnsschakel Ravels en het Taalhuis. Ter plekke werd gestemd voor de publieksfavoriet. De vier genomineerden verrichten allen prachtig werk, waardoor het kiezen voor de mensen in het publiek niet evident was.

Taalhuis Ravels.

De pluim werd door Kamerlid Kristof Calvo en Mechels schepen Gabriella De Francesco van Groen uitgereikt aan Jes van het Taalhuis. Taalhuis is ontstaan vanuit het Rode Kruis Ravels. “Door gewoon regelmatig met elkaar over eenvoudige dingen spreken, krijg je meer zelfvertrouwen en leer je ook zelfstandiger zijn”, aldus Jes.

Volgens schepen Gabriella De Francesco is het engagement van sociale organisaties cruciaal voor de strijd tegen armoede: “Door hun engagement en inzet hebben zij rechtstreeks impact. Zij zijn belangrijke partners voor Ravels en de omliggende gemeenten. Armoede bestrijden kunnen we alleen samen doen. We hebben elkaar nodig.”

Groen initiatief.

Warm op Zondag is een initiatief van Groen-Kamerlid Kristof Calvo. Na zijn thuisstad Mechelen en Ravels komt volgende week zondag (18 december) Edegem nog aan de beurt. De opbrengst van de drie zondagen gaat integraal naar De Warmste Week. Thema van de actie dit jaar is de strijd tegen kansarmoede.

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren