© RAWEPO

De gemeentelijke werking van Beweging.net organiseert reeds vele jaren een goed uitgebouwde dienstverlening met betrekking tot de belastingbrieven van loontrekkenden en werknemers, namelijk: het invullen en het berekenen van de aangiften.

Jaarlijks maken vele honderden mensen er gebruik van. In de Kempen zetten vele vrijwilligers zich hiervoor belangeloos in.

De laatste 2 jaren hebben we, om begrijpelijke redenen, toch steeds kunnen zorgen voor een aangepaste dienstverlening in Ravels en Baarle-Hertog. Hopende dat de corona-situatie zich nu wat stabiliseert, willen we deze dienstverlening opnieuw verder uitbouwen. Om dit te kunnen blijven realiseren, zijn we in Ravels op zoek naar extra en nieuwe vrijwilligers om onze huidige ploeg van vrijwilligers uit te breiden.

Onze dienstverlening heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld van de aangifte op papier naar de digitale aangifte via Tax-On-Web. We zetten hier dan ook verder op in.

Heb je reeds enige kennis van het invullen van belastingbrieven voor werknemers en loontrekkenden, dan ben jij waarschijnlijk een geknipte kandidaat. Ook al is deze materie jou nog grotendeels onbekend, ook dan ben je welkom als vrijwilliger en willen we je hierin begeleiden en ondersteunen.

Zegt dit je wel iets ? Ben je te vinden voor een dergelijk engagement ? Wens je meer informatie ?

Neem dan contact op met : Frans Verhoeven, op het nummer 014 65 76 85 of via een e-mailbericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of met : Hans Heylen,  GSM : 0496 85 83 96 of via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kan je aanmelden tot 1 mei 2022.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren