fietsbieb oekraine

De oorlog in Oekraïne laat niemand onberoerd.

Ook met de Fietsbiebs willen we hier ons steentje bijdragen om te helpen en dit doen we op de manier waar we goed in zijn.

We zamelen kinderfietsen in en lenen deze uit aan de kinderen van Oekraïne die hier in België onderdak hebben gevonden.

Vanaf heden tot Paaszondag 17 april lanceren de Fietsbiebs over heel Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een grote inzamelactie voor kinderfietsen.

Wie een fietsje schenkt, krijgt deze keer zelf geen waardebon, maar voor elke geschonken fiets in deze periode geeft de Fietsbieb een jaar gratis lidmaatschap aan een Oekraïens gezin.

De Fietsbieb engageert zich om de fietsen kosteloos in orde te brengen.

Kinderfietsen mogen gedurende deze periode binnengebracht worden in alle Fietsbiebs in Vlaanderen én in een aantal extra inzamelpunten.

Wat de FIETSBIEB RAVELS betreft mogen fietsen binnengebracht worden bij de Fietsbieb op Weelde Depot, Geeneinde 54 te 2381 Wezelde op zaterdag 9 april van 10.00 UUR tot 12.00 UUR.

Om iedereen echter de gelegenheid te geven om fietsen te schenken is het dankzij het gemeentebestuur van Ravels ook mogelijk om tot en met VRIJDAG 15 APRIL kinderfietsen te bezorgen bij de TECHNISCHE DIENST van de gemeente, Zuid-Heikant 3 te 2381 Weelde op de volgende dagen en uren : van maandag tot donderdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur en tussen 13.00 uur en 15.30 uur en op vrijdag tussen 9.00 uur en 11.30 uur.

Als Fietsbieb richten we ons specifiek op kinderfietsen, maar in deze uitzonderlijke situatie kunnen in voorkomend geval ook fietsen voor volwassenen aangenomen worden. Deze kunnen dan mee uitgeleend worden aan de ouders of komen op een andere manier wel terecht bij de mensen die ze echt nodig hebben.

We danken je van harte.

André, Jan, Jan, Frans en Luc,

vrijwiligers van de Fietsbieb Ravels

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren