PIERENLOOP vliegtuig

Alhoewel het voor de Pierenloop in Ravels dit jaar een corona-editie was, heeft het wel een recordbedrag aan Kind in Nood kunnen schenken.

Door het wegvallen van vele kosten bij het niet-doorgaan van de editie 2020 werd het sponsorgeld doorgeschoven naar 2021 en met nieuw sponsorgeld van vooral PONTES kan de Pierenloop een recordopbrengst in 2021 schenken aan Kind in Nood Kempen.

Als tegenprestatie werd aan het personeel van Pontes door Pierenloop Ravels een vliegdoop aangeboden op het vliegveld van Weelde bij de Kempische Aëroclub.

Voorzitster van Kind in Nood Kempen Vera Celis kwam persoonlijk de uitzonderlijk grote cheque van 7.500 euro in ontvangst nemen!

Dringend nieuwe mensen gevraagd om 30 jarige traditie van Pierenloop verder te zetten.

Het was voorlopig de laatste Pierenloop in Ravels. Het huidig organiserend comité heeft er 10 jaar organisatie op zitten en zoekt nieuw bloed. Hopelijk wordt dit snel opgelost en is er weer een 31ste Pierenloop in het kermisweekend van Ravels Centrum in 2022!

 (foto: Tom Wustenberghs, ceo Pontes, Kim Verbeek Pontes, voor Kind in Nood: Sofie Claes en Vera Celis (directeur), voor Pierenloop Annemie Taeymans en Jan Schillebeeckx)

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren