grenloos opslagplaats

Beste mensen,

Wij zijn als organisatie dringend op zoek naar een ruimte om onze dienstverlening uit te breiden.

Op dit moment verzorgen wij gemiddeld 120 gezinnen op weekbasis, dit middels voedselpakketten, maar de aanvragen om gebruik te maken van onze diensten staan niet stil.

  • Wij trekken ons nog steeds uit de slag met primitieve maar effectieve middelen om ons werk uit te voeren maar zoals jullie kunnen zien op de fotos tijdens het uitsorteren, is het gewoon te krap geworden.
  • Wij trekken ons reeds ruim vijf jaar uit de slag in onze eigen garage, die steeds voller is gaan staan met diepvriezers , koelkasten enz .

Een poosje terug hebben wij ons gericht naar onze gemeente, om te bevragen of de mogelijkheid bestond om ons een grotere ruimte ter beschikking te stellen.

Helaas was de respons daar negatief op en is er voor onze organisatie momenteel geen hal, die groot genoeg is die de gemeente Ravels ter beschikking kan stellen om onze werking uit te breiden en om de werkomstandigheden te verbeteren.

Vandaar deze oproep aan iedere particulier, handelaars groot en klein, om te bevragen of er ergens een ongebruikte hal ergens potentieel zou bieden om onze organisatie te huisvesten, rekening houdend met de groei in de toekomst.

Ben jij iemand of ken jij iemand die ons hierin kan helpen, dan mag je altijd contact opnemen met ons via sociale media , via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gewoon via de telefoon op volgende nummers.

014/70 06 34 of 0491 /91 24 94

Alvast bedankt om dit bericht te lezen en mogelijks te delen want armoede kan iedereen overkomen en iedereen heeft recht op een waardige hulpverlening.

Met vriendelijke groeten,
Team Grensloos Vzw

grensloos banner

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren