Spoorhuis secret diner

4 restaurants, een mooie route met de auto én een bedankje aan de zorg.

Tafelronde 195 Taxandria presenteert “The Secret Driving Diner”. Een volledig corona-proof evenement op zondag 13 december 2020!

Steun de horeca en bedank de zorg. Tijdens dit evenement rijd je in je eigen auto een leuke route langs de 4 deelnemende restaurants. Bij de start krijg je de eerste routebeschrijving om naar het eerste restaurant te rijden. Daar ontvang je een lekker gerechtje én de routebeschrijving naar het volgende restaurant.

Zorg

Daarnaast steun je hiermee ook het initiatief van Tafelronde 195 om de week voor kerst met een foodtruck langs zorginstellingen te rijden in de regio Taxandria om de zorgmedewerkers te trakteren op een lekker hapje.

Praktisch

Deelname kost €39,50 P.P. en voor kinderen tot en met 12 jaar hebben wij een aangepast menu voor €17,50. Starten kan tussen 11.00 uur en 14.00 uur. Iedere 3 minuten zal er een auto starten vanaf het Spoorhuis in Baarle-Nassau. De finish zal circa 3 uur na de start eveneens plaatsvinden bij het Spoorhuis. Het aantal plaatsen is beperkt.

Dus wil jij de deelnemende horeca ondernemers een extra steuntje in de rug geven, de zorgmedewerkers bedanken en zelf een leuke middag beleven? Meld je dan nu aan via het inschrijfformulier! https://forms.gle/j9Ev3b292cCpHppB9

Tafelronde 195 Taxandria

Wat is de tafelronde?

De Tafelronde is een wereldwijde vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. Een club waar service voor de maatschappij centraal staat. Tafelronde 195 Taxandria is grensoverschrijdend actief van Ravels, Baarle-Hertog/Nassau tot Gilze en Alphen Chaam.

Inschrijflink event: https://forms.gle/j9Ev3b292cCpHppB9

secret driving diner

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren