RK stickers2020 actie

Door het coronavirus pakt het Rode Kruis de stickeractie dit jaar anders aan.

In plaats van de stickers bij de winkels en op scholen te verkopen, zullen er in Ravels 1.500 stickers gratis in de brievenbussen worden gestopt, samen met een brief waarin het Rode Kruis een oproep doet voor giften.

770.000 stickers gedrukt.

Er waren al 770.000 stickers met Suske en Wiske in de hoofdrol gedrukt toen de coronacrisis in ons land uitbrak. In plaats van ze weg te gooien, geeft het Rode Kruis die nu cadeau. “Voor het werkgebied Ravels zullen er vanaf 29 april 1.500 stickers in de brievenbussen terecht komen, samen met een warme oproep om de lokale vrijwilligers te steunen met een gift”. Helaas zijn er niet voldoende stickers voor alle bussen. Wie geen sticker kreeg, kan er bestellen op de website van het Rode Kruis. Het geld dat in Ravels wordt ingezameld zal o.a. gebruikt worden om nieuwe kledij te kopen voor de hulpdienst.

lokale werking RK RavelsWe zitten zeker niet stil. Op de foto zie je waar we op het moment o.a. mee bezig zijn.

De ambulanciers dragen een steentje bij aan de `COVID-transporten` ter ondersteuning van de Noodcentrale 112. Ook de gewone 105 ritten (niet dringend, liggend ziekenvervoer) gaan door. De hulpdienst heeft noodhulp geboden in het rusthuis O.L.V. van de Kempen. Ze waren vertegenwoordigd bij het hulde brengen voor de verzorging en verplegend personeel. Het geplande bloedgeven in Weelde en Ravels is doorgegaan met de nodige maatregelen. De brugvrijwilligers blijven zoveel mogelijk huiswerkbegeleiding geven, natuurlijk op afstand. In overleg met het OCMW helpen ze mee in de boodschappendienst. Crisisvrijwilligers worden ingezet in het rusthuis. Wil je hierover meer weten, stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0470 – 633 150.

Steun onze lokale werking met vermelding RAVELS

In deze tijden kunnen we jouw gift zeker gebruiken.
Wil je onze afdeling steunen, dan kan dit digitaal via https://www.rodekruis.be/injouwbuurt/gift-afdeling/
en vergeet niet onze gemeente te vermelden.
Ben je nog niet helemaal mee met het digitaal betalen, GEEN PROBLEEM!
Je kan ook een overschrijving doen op het rekeningnummer B E 2 8 0 9 6 0 0 0 0 0 9 6 2 0 met vermelding GIFT VOOR AFDELING RAVELS.
Wij willen je alvast hartelijk danken voor jouw gift. #rodekruisravels #ravelsmijndorp

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren