geefkistcadeaus2019

Zoals in 2016 deed welzijnsschakel Ravels ook dit jaar een oproep om speelgoed binnen te brengen ten behoeve van andere kinderen in de gemeente die het minder goed hebben dan de meesten van ons, zodat ook zij konden genieten van een (extra) kerstkado tijdens deze kerstperiode.

U hebt allemaal weer massaal gereageerd op onze oproep. Tussen 10 en 21 december werden heel wat pakjes en pakken binnen gebracht in de lobby van het gemeentehuis.

"Een Kerstkado voor ieder kind." 

Deze geschenken kregen allen een plaatsje in en naast de GEEF-KIST van Welzijnsschakel Ravels die opgesteld stond naast de kerstboom in de lobby. Regelmatig zijn we tussendoor pakjes komen ophalen om te voorkomen dat de inkom van het gemeentehuis versperd zou worden. Van iemand kregen we onder andere een zak met verschillende knuffeldieren met daarbij de boodschap dat iedereen, dat ieder kind, een knuffel verdient. Mensen die we er zagen, deelden ons mee dat ze deze actie bijzonder fijn vonden. Kortom, de actie kon ook dit jaar op heel wat sympathie rekenen : allen van harte bedankt !

Met deze geschenken en dit speelgoed kon Welzijnsschakel Ravels de actie “een kerstkado voor ieder kind” weerom gestalte geven. Geïnteresseerden voor een kerstkado werden bevraagd door de maatschappelijk werkers van het Sociaal Huis. 

Op 21 december in de namiddag zijn we begonnen met het sorteren en inpakken van de kado’s zodat deze nog konden verdeeld worden op vrijdag 21/12, zaterdag 22/12 of maandag 24/12 en dit volgens de keuze van de persoon of het gezin die de aanvraag gedaan heeft. De laatste pakketten werden bezorgd op Kerstdag zelf.

Op de foto zien we Lidwina en Anne-Marie aan het werk bij het inpakken in Weelde Depot op 21 december.Toen het kadopapier op was, zijn we er in de Okay nog gaan bijhalen. Carine die we daar tegen kwamen en die ook wat speelgoed gegeven had, stelde voor om bij haar thuis nog inpakpapier te komen halen, moesten we niet toekomen. We hebben er dankbaar gebruik van gemaakt. 

Nogmaals allen van harte bedankt namens Welzijnsschakel Ravels.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren