laden zeecontainer senegal

Vanmorgen was schepen Patrick Van den Borne samen met enkele behulpzame handen nog druk in de weer om de laatste hand te leggen aan het vullen van de klascontainer die bestemd is voor het schooltje in Senegal van onze grootste Afrika liefhebber: Willy Movaert, plaatselijk ook bekend als Willy Vélo.

Vanaf volgende week gaat de container op transport naar Tabacouta, om  daar te worden ingezet als computerlokaal.

Muur afbreken?

Willy Vélo is ondertussen alweer ter plaatse in zijn tweede vaderland en plant in tropische temperaturen hoe hij alles moet regelen om de zeecontainer ter plaatse te krijgen in zijn schoolcomplex. 

Vorig jaar bouwde hij immers een hoge muur rond zijn school en die zorgt er nu voor dat de container niet binnen de muren kan worden geplaatst. Willy zal noodgedwongen een stukje van de muur moeten slopen als er geen andere oplossing in de vorm van een kraan in de buurt kan worden gevonden. 

Willy laat zich echter niet tegenhouden door zo’n luttel probleempje en zal dit wel opgelost krijgen. Hij heeft in de bouwperiode van zijn school wel voor andere problemen gestaan. 

Inspectie in december.

In december moet alles ter plaatse zijn en operationeel want dan komt de inspectie langs. Een delegatie vanuit Ravels waaronder ook schepen van jeugd Patrick Van den Borne (die de trip nota bene uit eigen middelen betaalt) zal ter plaatse poolshoogte komen nemen over de stand van zaken van het project van de Jeugdraad van Ravels.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren