demi in afrika
Op 14 maart vertrokken drie vlotte meiden waarvan twee uit Weelde naar het verre Tanzania om er een nursing project te volbrengen.
Demi Verheyen en Amber Eysermans wonen allebei in Weelde en hun maatje Stefanie is afkomstig uit Westmalle.
 

Thomas More Turnhout

De drie zitten allemaal op Thomas More in Turnhout en volgen er de studie verpleegkunde en kozen als stage een drie maand lang nursing project in Tanzania.
Ze zijn nu bijna een maand aan de slag met hun project en lijken er erg goed mee om te gaan. Ze maakten ook al veel nieuwe vrienden bij de lokale bevolking en proberen ook een stuk van hun opleiding te delen met de mensen daar. Hier en daar hebben ze al wel wat wenkbrauwen gefronst bij de manier van werken die in Afrika wordt gehanteerd maar toch beleven ze er de tijd van hun leven. 
 

birthday nursingscrubsBlog “ Nursing in Tanzania”.

Vanaf de eerste dag houden ze hun avonturen bij in een blog die ze zelf bijhouden. 
In deze blog vertellen ze over het leven daar en hun ervaring als verpleegsters. Zo hebben ze al een puppy geadopteerd, vrienden gemaakt van over heel de wereld, maar ook hun kennis gedeeld met de mensen daar.
Ze verzorgden en man die was aangevallen door een leeuw..... jazeker, dat is iets anders als een geschaafde knie van een peuter ontsmetten..... 
Hun verhalen zijn in ieder geval geen alledaagse slaapverwekkende tafereeltjes die ze er beschrijven. Elke dag weer is er wel iets nieuws te beleven, al is het niet elke dag even leuk. Het leven kan ook heel erg hard zijn in deze landen en dat hebben ze al enkele keren mogen ondervinden. We hebben in ieder geval veel respect voor wat ze presteren op deze jonge leeftijd. Veel anderen zouden er een voorbeeld aan kunnen nemen.
U kan deze allemaal bekijken via volgende link en er ook een reactie achterlaten voor de meisjes want ze blijven er nog een tijdje actief....
 
 
kids tanzania

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren