welzijnsschakel ravelsVrijwilligers van de Welzijnsschakel Ravels houden een contact- of ontmoetingsmoment in de Pastorij van Sint Michiel te Weelde, Dreef 4 op zaterdag 15 oktober van 14.00h tot 16.00h. 
Iedereen die met een probleem zit op financieel, sociaal of relationeel vlak kan hier in alle discretie met deze mensen naar een individuele oplossing op jou maat zoeken.  
 

Welzijnsschakel is er voor iedereen.

Iedereen die, om de één of andere reden, behoefte heeft aan een babbel omdat je het bijvoorbeeld moeilijk hebt om de eindjes aan mekaar te knopen, of omdat je met bepaalde vragen zit die om een oplosing vragen. 
 
De vrijwilligers willen in eerste plaats vooral een luisterend oor bieden. Zo mogelijk wordt ook bekeken hoe tot een oplossing kan gekomen worden op je probleem op te lossen of hoe een antwoord kan gegeven worden op je vraag of verzuchting. Ook indien je gewoon behoefte hebt aan een babbel ben je er welkom. Koffie en thee met een koekje, maar ook een frisdrankje, zullen er klaar staan. 
 
Wil je graag meer informatie over deze contact-en ontmoetingsmomenten, dan kan je terecht bij :
Verhoeven Frans, Molenstraat 30, 2381 Weelde tel.: 014/657685, GSM : 0495/628895, e-mailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren