Kop - Tanzania Marie Jose-001

Marie José De Mulder uit Poppel die op 21 september nog een groot benefietconcert voor Nallamala (India) organiseerde in de kerk van Poppel is teruggekeerd van Tanzania. Ook daar beleefde ze weer tal van avonturen tijdens het opzetten van een nieuw project aldaar.

Tanzania"Tanzania was o zo mooi", liet Marie José ons weten. "We hebben vele bezoeken gedaan aan scholen en prachtige dorpjes bezocht, soms zelfs hoog in de bergen en via steile zandbanen. De Suprior General van de Holy Spirit Fathers Tanzania heeft mij uitgenodigd en nam mij dikwijls mee. Hij was een fantastisch man met veel gevoel voor humor en bovenal verschafte hij mij veel uitleg en knowhow over het leven aldaar. De ontmoetingen waren ginds erg hartelijk en ook het eten was in orde. Een van de hoogtepunten van mijn bezoek aan Tazania was zeker het bezoek aan drie nationale parken inclusief 2 overnachtingen in een lodge. Dat was een ware belevenis met heel veel dieren die ik van vlakbij kon bewonderen", aldus nog de immer enthousiaste Poppelse weldoenster.

In Tanzania verbleef ze 17 dagen en haar doel is om ook daar een project uit te werken om mensen te helpen. Met haar bezoek heeft ze nu de eerste contacten weten te leggen.

Kop -_Tanzania_Marie_JoseIntussen is ze samen met haar vriendin Tsjoes Bruwiere terug vertrokken richting India met als bestemming Nallamala. Eerst gaat ze 3 weken naar Kerala, daarna gaat ze naar de Fathers in het seminarie en parochie voor het kerstfeest. Later gaat het via Mysore en Hyderabad naar Nallamala, waar ze zeker met ongeduld zitten te wachten op haar komst. IMG 7722Dan kan ze eindelijk de opbrengst van het benefietconcert en van de giften overhandigen, zijnde 5.700 euro, heel wat kleding en vele kleine geschenkjes. "Oh, wat maakt het mij gelukkig dat ik dat mag en kan doen, het is een prachtig geschenk uit de hemel", zo citeerde mevrouw De Mulder nog.

Als er mensen zijn die alsnog een gift willen geven, dan kunnen ze storten op volgend rekening nummer:

BE 38 4183 0015 9172
Parochie St Valentinus
Pastorijstraat 24
BE 23 82 Poppel ( mededeling Missie project India )

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren