nvaN-VA Ravels neemt akte van de beslissing van Els Hermans en Mario Langenhuizen om de partij te verlaten en verder als onafhankelijke in de gemeenteraad te zetelen. De voorbije maanden verliep de samenwerking tussen het afdelingsbestuur enerzijds en Mario en Els anderzijds zeer stroef. Er zijn zowel vanuit de afdeling als vanuit het arrondissementeel bestuur verschillende pogingen ondernomen om tot verzoening te komen, helaas zonder resultaat.

N-VA Ravels betreurt dit uiteraard, maar draait bij deze ook de bladzijde om. "We beseffen dat N-VA vandaag aantrekkelijk is voor mensen die de populariteit van de partij willen misbruiken om een eigen plaats in de gemeenteraad te verwerven." Zegt Gert Laurijssen. Raadslid Hermans is met deze actie dan ook niet aan haar proefstuk toe. In de vorige legislatuur verliet ze ook al Open-VLD om als onafhankelijke te gaan zetelen.

Volgens Gert Laurijssen zal N-VA Ravels hierdoor alleen maar sterker worden. "Hoewel het Mario en Els zou sieren hun mandaat opnieuw ter beschikking te stellen aan de partij waaraan ze hun mandaat te danken hebben, is dit een beslissing die enkel hen toekomt. Politiek blijft toch vooral een teamsport, waar eigen belang ondergeschikt moet zijn aan het belang van de inwoners van ons dorp. Zij kunnen uiteraard op de N-VA, onze drie gemeenteraadsleden en twee OCMW-raadsleden blijven rekenen om op een kritische maar constructieve manier hun stem te vertolken in het bestuur van onze gemeente.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren