De politie van Ravels is momenteel in opperste staat van paraatheid en is op zoek naar de inbrekers die onze straten onveling maken. Ze doen controles op vreemde  gedragingen van iedereen die daar aanleiding toe geeft.

Na de diefstal van de wagen gisteren nacht was het vanmorgen alweer prijs in Weelde. Vooraan in de Koning Albertstraat werd ingebroken bij Fons V. nadat hij de woning had verlaten om zijn duiven te gaan voederen, dit is een dagelijkse uitstap voor Fons. Bij zijn terugkomst lag alles overhoop binnen en waren alle kasten en laden doorzocht. Buurman Karel J. had wel wat gerommel gehoord maar had daar niet echt aandacht aan geschonken.

Ook vanmorgen ging wed. Bertha Van Loon-Willems even boodschappen doen bij de bakker. Toen ze even later terug thuis kwam hoorde ze gerommel boven. De dieven ontsnapten via het platte dak nadat alles was overhoop gehaald om geld en waardevolle spullen te vinden, een ware ravage was het.

Gisterenavond merkte ook Maria van winkel "De Rijk" reeds enkele ongure personages in de buurt van de leegstaande woningen in het begin van de Koning Albertstraat. Nadat zij ze iets had toegeroepen sloegen drie personen op de vlucht.  

We roepen bij deze iedereen op om alle deuren en ramen zeker goed te sluiten, telkens u de woning verlaat. Het is niet omdat het zo warm is dat u wel ergens een raam kan laten openstaan. Ook als u onraad vermoed of verdacht geluid bij de buren kan u best even  de zaak in de gaten houden en indien u niet gerust bent kan u altijd bellen met de lokale politie op telefoonnummer :  014 40 40 50  of 014 40 40 60 of voor dringende hulp 112.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren