beeksebergen speelland

Wat vorige week dinsdag de afsluiter moest worden van het schooljaar voor de kinderen van GBS Klimop uit Ravels Eel kreeg een heel andere wending In Safaripark Beekse Bergen.

Juffrouw Lotte werd door enkele Nederlandse jongeren in elkaar geslagen en de kinderen raakten in paniek.

 

Beekse Bergen.

De schoolreis die naar de Beekse Bergen ging was voor vele kinderen iets waar ze al lang naar hadden uitgekeken, het is immers een leuk kinderpark met animatie voor vele leeftijden, vooral voor kinderen van de lagere school.

Wanneer omstreeks 15h in de namiddag juffrouw Lotte enkele jongeren aansprak op hun pestgedrag dat al enige tijd aan de gang was, werd ze prompt neer geslagen door één van hen. De juffrouw die het al enige tijd niet meer aan kon zien omdat de jongens de kinderen viseerden had haar beklag al gemaakt bij de opzichters van het park, maar daar kregen ze te horen dat dat hier de normale gang van zaken was.

Uiteindelijk kwam het dan tot de uitbarsting waarbij de juf tegen de grond geslagen werd. De kinderen raakten in paniek en bij ééntje was het zelfs zo erg dat de paniekaanval niet te stoppen was. Het kind moest naar het ziekenhuis waar men het eindelijk terug rustig kreeg.

 

Riool op sociale media geopend.... 

Ondertussen is in Nederland/België een ware hetze ontstaan tussen twee verschillende kampen. De moeder van de jongen heeft namelijk verklaard dat haar kind autistisch is en soms door het lint gaat.

Ook de sociale media heeft zich hierop gestort en men is niet te beroerd om het grof geschut boven te halen in beide kampen.

Tijdens het politieverhoor, want de 16-jarige jongen werd wel degelijk opgepakt, moet hij oogcontact vermeden hebben met zijn ondervragers wat wordt uitgelegd als een uiting van zijn autistische aandoening.  Hij gaf wel toe dat hij de juf had mishandelt maar verklaarde ook dat ze zelf was begonnen.

 

Juffrouw Lotte geeft al vele jaren les in onze gemeente en is een erg gewaardeerd lid van het Ravelse lerarenkorps. Ze komt er vanaf met een tand door haar lip en een flinke hoofdpijn, ze werd ter plaatse door een EHBO lid behandeld. Naast juffrouw Lotte waren er nog 5 andere leerkrachten aanwezig op deze uitstap. Ze hadden de begeleiding van 98 leerlingen in handen.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren