Paard val - archief

Gisterenmiddag is in Poppel een vrouw met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gevoerd toen ze tijdens een uitstapje van haar paard viel nadat dat was geschokken van loslopende honden. Die bleken te zijn losgebroken tijdens een poging tot diefstal elders in onze grensgemeente.

tilburgseweg inbraakDinsdagmiddag foceerden enkele onbekenden de poort van een privédomein aan de Tilburgseweg in Poppel. Dat verliep niet volgens planning, de boeven kwamen immers oog in oog te staan met twee blaffende Rottweilers. Daarop sloegen de inbrekers op de vlucht zonder buit. Ze vergaten echter de poort terug dicht te trekken en zo ontsnapten ook de twee wakende viervoeters.

De dieven wisten te ontkomen, maar de honden lieten even later in de buurt een paard schrikken. De amazone die met het paard een ritje maakte kon haar steigerende dier niet onder controle krijgen en viel hard op de grond. De hulpdiensten werden gebeld om de zwaargewonde vrouw uit Poppel af te voeren naar het ziekenhuis. (foto bovenaan - archief)

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren