Afgelopen nacht is er ingebroken in een handelspand aan de Turnhoutseweg in Weelde. Onbekenden wisten een zijdeur open te breken en er vandoor te gaan met heel wat spullen. Voorlopig is er geen spoor naar de daders, de eigenaars en politie vragen mogelijke getuigen of personen die iets verdachts hebben opgemerkt afgelopen nacht contact op te nemen met hen.

Hoe laat de inbrekers zijn langs geweest is nog niet precies duidelijk. Vanmorgenvroeg, toen de vrouw des huizes de hond was gaan uitlaten, merkte ze op dat de zijdeur van de winkelruimte open stond. Al snel werd duidelijk dat deze was geforceerd. De politie werd verwittigd, die stelden een pv op.

Volgens een eerste inspectie zijn er tal van produkten gestolen. Daarbij zaten ondermeer mazoutpompen, een zware sleutelkast en weide-stroomapparaten. Er verdween ook wat kleingeld. De totale buit zou toch al vlug enkele duizenden euro's bedragen. Toch moeten de daders op een of andere manier snel uit de voeten gemoeten hebben, want ze lieten nog een sleutelkast staan, die ze ook hadden buiten gereden. De benadeelde is Gust M., gespecialiseerd in herstellingen van landbouwvoertuigen, laswerken en de verkoop van allerlei werktuigen.

Tips zijn meer dan welkom.

Ook in Ravels zou er ingebroken zijn afgelopen weekend. Er is sprake van dat er een bestelbus met buitenlands kenteken is opgemerkt. Later hierover wellicht meer.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren