Wouters JanAfgelopen weekend is de 77-jarige Jan Wouters uit Weelde om het leven gekomen bij een ongeval op grondgebied Arendonk. De man botste op de Kruisberg, op een afgelegen landweggetje, met zijn wagen tegen een boom. Het waren twee jagers die de levensloze zeventiger aantroffen. Men gaat ervan uit dat hij onwel is geworden achter het stuur gezien er geen enkel remspoor is achtergelaten. Jan Wouters was een weduwenaar en een zeer gewaardeerd lid van de plaatselijke Kempische AeroClub.

kac logoHet ongeval gebeurde even na 22u op vrijdagavond, de hulpdiensten waren rond 22u45 ter plekke. Ondermeer de brandweer van Arendonk werd opgeroepen omdat de man gekneld zat. In zijn wagen zaten ook twee honden, Jan was dan ook een echte hondenliefhebber zo blijkt uit zijn overlijdensbrief. Het vermoeden van zijn onwel worden wordt gestaafd door het feit dat de man na hartklachten onlangs nog werd geopereerd.

Rouwkaart Jan_WoutersJan Wouter had naast zijn honden nog een grote passie en dat was zweefvliegen. Hij was al bijna veertig jaar lid van de plaatselijke zweefvliegclub KAC. Ondanks zijn leeftijd was hij nog steeds actief als instructeur en als piloot. De club verliest met zijn overlijden een zeer gewaardeerd, ervaren en erg trouw lid.

Jan Wouters krijgt een uitvaartplechtigheid op vrijdag 23 november 2012 om 13u in de aula van het crematorium in Turnhout. 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren