Ongeval Ravels_Eel_201112Omstreeks 12.30 uur is de brandweer van Ravels gisteren opgeroepen voor een ongeval met beknelling aan de Arendonksesteenweg te Ravels Eel. Het bleek om een zwaar ongeval te gaan waarbij drie voertuigen waren betrokken. De 41-jarige K.O., een vrouw uit Ravels, raakte zwaar gewond aan heupen en bekken. Ze kon pas na zowat een uur door de brandweer bevrijd worden uit haar benarde situatie.

Het ongeval gebeurde na een fout ingeschat inhaalmanoeuvre op de gewestweg tussen Ravels Eel en Arendonk. De bestuurster van een witte Nissan wilde na een inschattingsfout opnieuw insturen naar haar eigen rijvak maar verloor hierbij de controle over het stuur. Haar wagen knalde tegen een boom, sloeg enkele malen over de kop, raakte een bestelbusje dat uit de andere richting kwam en kwam vervolgens in een weide terecht. K.O. bleef gekneld in haar zwaar beschadigde auto zitten.

De brandweer van Ravels, medici van de Ravelse ziekenwagendienst en het Medische UrGentie team van Turnhout hadden lange tijd nodig om de vrouw te bevrijden en haar de eerste zorgen toe te dienen. Ze werd met zware verwondingen in de heupstreek naar het Turnhoutse ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de lichte vrachtwagen, de 24-jarige B.S. uit Ravels en werkende voor een Arendonkse firma, raakte lichtgewond. De bestuurder van het derde voertuig, een Nederlander, kwam met de schrik vrij.

Door het ongeval was de weg tussen Ravels en Arendonk ruim twee uur afgesloten in beide richtingen.

(Foto : www.brandweerravels.be)

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren