bloembakken

Gisteren konden we via RTV al zien dat de geliefde betonblokken voor het Ravelse gemeentehuis plaats hadden moeten ruimen voor bloembakken.
We voelden ons toch wel een beetje schuldig dat Rawepo mee aan de basis lag van deze verandering aan het gemeenteplein in Weelde.

 

Langs de andere kant kunnen we er niet omheen, de blokken hadden weinig meerwaarde en maakten vooral brokken die door jan met de pet mochten worden opgehoest, gewoon omdat ze simpelweg vergeten waren dat ze naast zo’n betonblok waren geparkeerd….. en NEEN aan de betweters die hard roepen dat zoiets hen nooit zou overkomen. Het kon iedereen overkomen.

 

Nog wel oppassen, de paaltjes staan er nog wel ....

Toen we daarstraks even een kijkje namen zagen we wel dat de blokken aan de kant van de Koning Albertstraat nog steeds op de loer liggen, daar zijn ze niet vervangen door fleurige bloembakken. Benieuwd hoelang het zal duren vooraleer er hier weer eentje zijn wagen op stuk rijdt, de vorige die dit overkwam stak ook hier op één van de blokken met zijn neus omhoog.
Voor alle duidelijkheid, ook de ijzeren paaltjes staan er nog steeds, u dient dus nog altijd goed uit uw doppen te kijken als u terugkeert van een bezoekje bij de bakker, de bank of het gemeentehuis want die drommelse dingen geven niet echt mee en zijn een aanslag op het plaatwerk van uw voertuig als u er eentje raakt.

 

betonblokken

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren