wilders1
Dinsdag werd in de Wilders in Poppel een lugubere ontdekking gedaan
. De buren van een Poolse kluizenaar (Alex K.) hadden de man al vele dagen niet meer opgemerkt en verwittigden de hulpdiensten. Ook de postbode merkte dat zijn brievenbus niet meer werd gelicht en vertelde dat er ook flink wat geurhinder was nabij de woning. Een slotenmaker werd ter plaatse geroepen om toegang tot de woning te verkrijgen waarna men het lichaam van de man vond.
Er wordt niet gedacht aan een verdacht overlijden, het gaat hier duidelijk om een natuurlijke dood. De man van Poolse afkomst zat volgens omstaanders dood aan tafel achter zijn computer. Alex K. was een zonderling die zich meestal afzijdig hield en weinig tot geen contact had met de Wilderse gemeenschap. Hij woonde al 20 jaar in de Wilders. Er wordt niet uitgesloten dat de man al zo'n veertien dagen was overleden.
Paula Van der Steen: "Alex , was misschien wel een beetje apart, maar best een heel aardige en beleefde man, zo hebben we hem hier mogen ervaren. Jammer dat je op deze manier gevonden moet worden, eenzaamheid onder de mensen is een groot probleem. Eenzaamheid is een toenemend probleem in onze samenleving. Misschien moeten wij allemaal een klein beetje meer ons best doen."


Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren