ongeval poppel banner


Vanmorgen vroeg gebeurde alweer een zwaar ongeval in Poppel op de Tilburgseweg.
Enkele bomen verder dan waar vorig jaar nog een dodelijk ongeval gebeurde omstreeks dezelfde periode werd de Ravelse brandweer vanmorgen om 05.50 H opgeroepen om iemand te bevrijden uit zijn wagen.
Bij aankomst op de plaats van het ongeval werd slechts één zwaar gewonde inzittende aangetroffen in het voertuig. De man zat zwaar gekneld en moest worden bevrijd door de mensen van de brandweer. Ondertussen had de politie de weg afgesloten voor het verkeer.

 
Toevallig staat morgen een voorstel tot verlaging van de snelheid op de maandelijkse zitting van de gemeenteraad.  Het college heeft namelijk een aanvullend voorstel op  tafel gelegd omwille van de veelvuldige zware verkeersongevallen op dit traject en het stuk naar Goirle op Nederlands grondgebied. Daar om zou een  snelheidsbeperking worden ingevoerd tot 50km/uur op een deel van de gewestweg N12 (Tilburgseweg/deel Grens)

Ondertussen is bekend geraakt dat de man achter het stuur een 30 jarige Nederlander ( L.D.)was die de hele tijd bij bewustzijn bleef gedurende de reddingsactie. Hij is naar het ziekenhuis gevoerd met ondermeer een open beenbreuk en een mogelijke bekkenbreuk. Daarnaast vreesde men nog voor interne bloedingen en andere verwondingen aldus de commandant van de Ravelse brandweer Filip Bastiaanssen.  

ongeval poppel2ongeval poppel1

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren