PGT Jasmine

Afgelopen zaterdagavond zat de Gemeentezaal van Poppel afgeladen vol en daar was een goede reden voor.

Poppel Got Talent stond op het programma, de hoogmis voor nieuw talent dat in Poppel kriebelt om op een podium te kruipen en het applaus over zich te laten komen.

Initiatief ouderraad VBS De Negensprong

De ouderraad van VBS de Negensprong had er weer alles aan gedaan om een mooi spektakel te verzorgen, de opbrengst van de show is geheel voor de ondersteuning van de schoolwerking en dat komt alitjd goed van pas.

Het licht is altijd een dingetje in de gemeentezaal, daarom dat de acts niet altijd goed tot hun recht komen  maar we hebben ons best gedaan om alles zo goed mogelijk in beeld te brengen.

Enkel de act “Mij Niet Gezien” werd wel heel letterlijk genomen. Daar kon de camera en bij uitbreiding ook het publiek op het balkon jammer genoeg ook echt niks van zien….

Na een optreden van de winnaar van de vorige winnaar Ties kon de wedstrijd van start gaan met Sam en Mies.

De ambiance zat er al helemaal in met Miles uit de 2e kleuterklas die zich helemaal thuis voelde in de criminele sfeer van “Casa de Papel”  en daarna ging het in sneltreinvaart naar de pauze.

Veel tijd om op adem te komen was er niet met de playback nummers en de zelf gecreëerde toneeltjes, hoewel sommige act wel heel erg kort werden door de zenuwen.

Na de pauze kwamen nogmaals 6 nummertjes van uiteenlopende aard met artiesten die soms bijna over elkaar struikelden op het toneel, maar altijd het beste gaven van zichzelf met veel creatief vermogen.

1e prijs voor Jasmine

Als we eerlijk zijn moeten we ons dan ook volledig aansluiten bij de jury die Jasmine op het hoogste trapje van het podium plaatste met haar stukje viool dat de zaal eindelijk toch (bijna) stil kreeg. Een erg mooie prestatie voor deze jonge meid uit het derde leerjaar.

PGT Camille

Als tweede kwamen de glittergirls Valérie, Jill en Amélie die Camille helemaal deden vergeten met een herwerkte act voor drie Camilles die leuk in elkaar zat en daardoor terecht de tweede prijs mocht ontvangen.

PGT romeo julia

Het aan het absurde grenzende toneelstukje van de moderne Romeo & Julia kreeg de derde prijs van de jury.

PGT romeo

Verder waren er nog de prijs voor de originaliteit die ging naar Jasmijn, Nina en Tess en ook de dapperheid van de jongste deelnemers Miles en Braz werd bekroond.

PGT roodkapje

PGT Miles

1rawepo camera Fotoreportage Poppel Got Talent © RAWEPO

Via de link naar onze fotoalbums kan u nog een uitgebreide reeks foto's bekijken.

1 filmcamera Filmopnames Poppel Got Talent 2024 © RAWEPO

Zo dadelijk komt hieronder de opname van Poppel Got talent online.... nog even geduld aub....

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren